Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Oroszlányban

LAKÁSOK
90 m² alatt
20 800 Ft
energetikai tanúsítvány Oroszlányban

Oroszlányban érvényes árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházban 20 800 Ft 20 800 Ft - -
Családi házban 22 800 Ft 22 800 Ft 24 800 Ft 26 800 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Helyi kollégánk, aki menni fog Önhöz

x
János

János

Okl. épületgépész-mérnök, a Magyar Mérnöki Kamara tagja
Energetikai tanúsítvány készítése: Tatabányán és 80 km-es körzetében

Bemutatkozás

Okl. épületgépész mérnökként 2010-ben végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.
Többéves tapasztalattal rendelkezem családi házak, lakások, társasházak hiteles szakvéleményének elkészítésében. Fűtéskorszerűsítésre, megújuló energia alkalmazására, épületszigetelésre kiírt pályázatokhoz szintén készítek számításokat.
Az elmúlt évek folyamán tanúsítói, tervezői és kivitelezői munkakörökben sok olyan tapasztalatot szereztem, melyeket az épületenergetikai feladatok során nap, mint nap jól hasznosíthatok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
5500
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-3
munkanap
Felmérés
8-19
óráig
Bezárás
1

Megrendelés online

Megrendelését elküldheti online, a tanúsítvány árát az irányítószám alapján fogja látni.

2 perc
2

Felmérés a helyszínen

Helyszíni felmérést végez a mérnök, ehhez Öntől csak a helyrajzi szám kell.

30 perc
3

Megkapja a dokumentumot

A hiteles dokumentumot kiállítjuk, amelyet e-mailen küldünk, hogy mielőbb felhasználhassa és postázzuk is.

2-3 munkanap
ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítványról pár percben

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát dokumentálja energetikai osztályokban történő minősítéssel. A kormányrendeletben meghatározott tartalommal készülő dokumentum mindig rendelkezik egy úgynevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, részleteket itt » tudhat meg róla.

Önnek rendelkeznie kell az energiatanúsítvánnyal eladás, bérbeadás és használatbavétel esetén. Nem kell tanúsítvány nyaralókra, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és bizonyos egyéb kivételes épületekre. Rendszeresen dolgozunk Oroszlányban, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudjuk végezni.

Mindenhol elfogadják

Garantáljuk, hogy a kiállított energiatanúsítvány hiteles, és mindenhol elfogadják azt (minden ügyvéd, hatóság, hivatal és bank). Az egyedi azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a dokumentum eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

Tervekre nincs szükség hozzá

Az energetikai tanúsítvány elkészítéséhez nem szükségesek tervek, minden esetben helyszíni felmérés alapján dolgozunk, amelynek díját tartalmazzák a feltüntetett árak. A szemle során megvizsgáljuk az épületet és minden szükséges műszaki adatot felveszünk.

Tíz évig hatályos

A kiállítástól számítva tíz évig érvényes az energiatanúsítvány, ha nem építik át az épületet, illetve a vonatkozó rendeleti osztályok sem változnak meg. Olvasson bővebben a hatályosság » feltételeiről, a témáról írt szakcikkünkben.

A tanúsítást energetikai pályázathoz is végezzük

Ha energiahatékonysági pályázaton vesz részt, el kell készíttetnie két darab energetikai tanúsítványt, egyet az épület jelenlegi, egyet pedig a tervezett állapotára vonatkozóan. Egyedi árajánlat alapján végezzük ezeket a munkákat, ha a hivatkozott oldalon üzen nekünk, elküldjük Önnek szolgáltatási ismertetőnket. Segítséget kap tőlünk az adott pályázati felhívás kínálta lehetőségek és kötöttségek megismerésében, illetve ha teljesen mentesülni szeretne az adminisztrációs terhek alól, megbízható pályázatírót » tudunk Önnek ajánlani.