Energetikai tanúsítvány szolgáltatásunk Nyírbátorban

Energetikai tanúsítványt rendelhet közvetlenül a helyi mérnöktől. Tekintse meg ajánlatunkat, ha kérdése merül fel, hívjon minket!

HÁZAKRA
90 m²-ig
30 000 Ft
Energetikai tanúsítás Nyírbátorban

Nyírbátori energetikai tanúsítvány ártáblázatunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakás 30 000 Ft 30 000 Ft - -
Családi ház 30 000 Ft 30 000 Ft 32 000 Ft 34 000 Ft

Fizetésre lehetőség van átutalással (az e-mailen küldött díjbekérő alapján) és készpénzben (a helyszíni szemlekor vagy a szakvélemény átvételekor utólag).

Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Miért készül az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány célja, hogy szakszerűen tájékoztassa a szerződő feleket az épület energiahatékonyságáról. A jogszabályi előírás alapján kötelező az energiaminősítés ingatlanok eladása vagy bérbe adása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a szakvélemény elkészüljön, legkésőbb a szerződés megkötéséig. A dokumentum eredményeinek segítségével még a szerződés előtt, mindenki megismerheti az építmény várható energiafogyasztását, és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeit. Amennyiben részletesebben érdeklődik a téma iránt, olvassa el weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energiaminősítések

Az oldalsó ábrán megtekintheti a jelenleg érvényben lévő energiaminősítéseket.

Tanúsítvány szolgáltatásunk

Tanúsítvány szolgáltatásunk egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére kiterjed. Amennyiben nem Nyírbátorról érdeklődik, az oldal alján lévő árajánlatkérő kalkulátor segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árainkat, az irányítószám alapján. A díjakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, rejtett költséget nem számol fel a tanúsító.

Az energiatanúsítvány kiállításához minden esetben kell helyszíni szemlét tartanunk, ezt rendelet írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza. A szemléhez Öntől csak a helyrajzi számra lesz szükség, alaprajzok megléte nem feltétel, tanúsító partnerünk minden szükséges műszaki alapadatot felvesz a helyszínen.

Az elkészítés általában 1-2 munkanap a szemlét követően, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, kár már másnap is elkészülhet a dokumentum (a rövidebb határidő nem feláras). A személyes átvételt közvetlenül a tanúsítóval tudják majd egyeztetni.

1

Rögzítjük megrendelését

E-mailben munkanapon 2 órán belül visszaigazoljuk rendelését, majd a legközelebbi mérnök keresi Önt, hogy egyeztessék a helyszíni felmérés időpontját.

2

A helyszíni szemle

A mérnök felméri a helyszínt - ez kb. fél óráig tart.

3

A dokumentum elkészül

Az energetikai tanúsítvány 2 napos átfutással készül el, a szakvéleményt személyesen átveheti, de egy belföldi címre ki is postázzuk (ennek költsége benne van az árban).

A tanúsítást a legközelebbi tanúsító partnerünk végzi

x
Zsolt

Zsolt

Épületgépész mérnök, 1997 KLTE-MFK
Tanúsítás Újfehértón és közelében.

1997-ben végeztem a KLTE-MFK gépészmérnöki karán mint épületgépész, azóta épületgépészeti és energetikai területen dolgoztam javarészt távfűtési területen, majd a közigazgatásban is. Jelenleg épület üzemeltetéssel és fenntartással foglalkozom, másodállásban 2010 óta készítem épületek energetikai tanúsítványát.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
600
minősítés
Elkészítési idő
2-3
napos átfutással
Felmérés
16 óra után,
hétvégén egész nap
Bezárás
Egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében azonnali árajánlatot kérhet itt: