Energetikai tanúsítvány Nagykátán és közelében

Energetikai dokumentum Nagykáta
RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT
  • 21 000 Ft-tól
  • minden hivatal elfogadja, mert
  • hitelesen készítjük el

Nagykátai díjszabásunk

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 21 000 Ft 22 000 Ft - -
Családi házak 21 000 Ft 22 000 Ft 23 000 Ft 24 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Nagykátán és környékén dolgozó tanúsító

x
Péter

Péter

Okl. gépészmérnök
Munkavégzés Nagykátán és vonzáskörzetében

Nagykátán és vonzáskörzetében végzem a tanúsítást, a szakvéleményeket rövid határidővel készítem el. A munka menete igen egyszerű: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

2 munkaórán belül visszaigazoljuk megkeresését, majd a helyi mérnök egyeztet Önnel telefonon.

Ingatlanjának szemléje az előzetesen megbeszélt időpontban történik, és kb. 30 percet vesz igénybe.

Az elkészült tanúsítványt 1-2 munkanapon belül küldjük, a határidőt a tanúsítóval tudják egyeztetni.

AA++ »
AA+ »
AA »
BB »
CC »
DD »
EE »
FF »
GG »
HH »
II »
JJ »

Néhány szóban az energetikai tanúsítványról

Adásvételi vagy bérbeadási szerződés esetén Kormányrendeletben meghatározott módon tanúsítványt kell készíteni. Célja a vevő vagy bérlő tájékoztatása az ingatlan energiahatékonyságáról. A szerződésben fel kell tüntetni a tanúsítvány sorszámát (HET szám), amely a szakvélemény első oldalán, a jobb felső sarokban található. Amennyiben részletesebben is érdekli a dokumentum, tekintsen meg egy tanúsítvány mintát »

A számítások alapján tizenkét féle energiaosztályba sorolhatók be az ingatlanok. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertető cikkeink is vannak, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amelyre részletesebben kíváncsi!

Az épületek tanúsítását előíró jogszabály » szerint nem kell tanúsítvány nyaralókra, egyes mezőgazdasági épületekre, és más kivételes esetekre, ezekről a linkre kattintva olvashat részletesebben. A megrendelés rögzítése előtt mindenképp jelezzük Önnek, ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei rendszeresen dolgoznak Nagykátán és a közeli településeken, rugalmasan és rövid határidővel.

Tervrajz nem kell

Minden esetben helyszíni felmérés alapján állítják ki mérnökeink az energetikai tanúsítványt, ennek díját áraink tartalmazzák. Önnek nem szükséges rendelkeznie tervrajzokkal. A szemle során minden olyan műszaki paramétert megvizsgálunk, amely szükséges a tanúsítvány elkészítéséhez.

Hitelesen, szabályszerűen

Az elkészített energiatanúsítvány teljesen hiteles, és mind a magyar, mind a nemzetközi előírásnak megfelel. Az egyedi azonosító (HET ») segítségével bárki ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

Hitelprogramhoz, pályázathoz

A szakvélemény nem csak használatbavételi engedély kérelem benyújtásakor, illetve adásvétel esetén szükséges, hanem energetikai korszerűsítési programokon való részvételkor is. Ilyenkor a jelenlegi és a leendő állapot tanúsítványát is elkészítjük, mert ezek a beadáshoz szükségesek. Itt kérhet árajánlatot »