Energetikai tanúsítvány Nagykátán és közelében

Energetikai dokumentum Nagykáta
RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT
  • 21 000 Ft-tól
  • helyi mérnök által készítve
  • hitelesen

Nagykátai díjszabásunk

Az ártáblázatban az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, amely HET számmal rendelkezik.

Családi ház
0-50 m² között
21 000 Ft
51-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
25 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft
161-200 m² között
29 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Nagykátán és környékén dolgozó tanúsító

x
Péter

Péter

Okl. gépészmérnök
Munkavégzés Nagykátán és vonzáskörzetében

Nagykátán és vonzáskörzetében végzem a tanúsítást, a szakvéleményeket rövid határidővel készítem el. A munka menete igen egyszerű: felmérem az épületet, elkészítem a számításokat, eljuttatom Önhöz a szakvéleményt.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
1

2 munkaórán belül visszaigazoljuk megkeresését, majd a helyi mérnök egyeztet Önnel telefonon.

2

Az ingatlan felmérése az előzetesen megbeszélt időpontban történik, és kb. 30 percet vesz igénybe.

3

Az energetikai tanúsítvány 1-2 munkanapon belül készül el, a határidőt előzetesen pontosítjuk.

A+++ »
A++ »
A+ »
A »
B »
C »
D »
E »
F »
G »
H »
I »

Néhány szóban az energetikai tanúsítványról

Adásvételi vagy bérbeadási szerződés esetén Kormányrendeletben meghatározott módon energetikai tanúsítványt kell készíteni. Célja a vevő vagy bérlő tájékoztatása az ingatlan energiahatékonyságáról. Amennyiben részletesebben is érdekli a dokumentum, tekintsen meg egy tanúsítvány mintát »

A számítások alapján tizenkétféle energiaosztályba sorolhatók be az ingatlanok. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertető cikkeink is vannak, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amelyre részletesebben kíváncsi!

Az épületek tanúsítását előíró jogszabály » szerint nem kell energetikai tanúsítvány nyaralókra, egyes mezőgazdasági épületekre, és más kivételes esetekre, ezekről a linkre kattintva olvashat részletesebben. A megrendelés rögzítése előtt mindenképp jelezzük Önnek, ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei rendszeresen dolgoznak Nagykátán és a közeli településeken, rugalmasan és rövid határidővel.

Tervrajz nem kell

Minden esetben helyszíni felmérés alapján állítják ki mérnökeink az energetikai tanúsítványt, ennek díját áraink tartalmazzák. Önnek nem szükséges rendelkeznie tervrajzokkal. A szemle során minden olyan műszaki paramétert megvizsgálunk, amely szükséges a tanúsítvány elkészítéséhez.

Hitelesen, szabályszerűen

Az elkészített energetikai tanúsítvány teljesen hiteles, és mind a magyar, mind a nemzetközi előírásnak megfelel. Az egyedi azonosító sorszám segítségével Ön is megbizonyosodhat, ellenőrizheti a tanúsítvány eredetiségét az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

Hitelprogramhoz, pályázathoz

A szakvélemény nem csak használatbavételi engedély kérelem benyújtásakor, illetve adásvétel esetén szükséges, hanem energetikai korszerűsítési pályázathoz is. Ilyenkor a jelenlegi és a leendő állapot tanúsítványát is elkészítjük, mert ezek a beadáshoz szükségesek. Itt kérhet árajánlatot »