Energetikai tanúsítvány a keszthelyi mérnöktől

HÁZAK
90 m² alatt
23 000 Ft
energetikai tanúsítvány Keszthely

Ajánlatunk Keszthelyen található ingatlanokra

Megrendelem a tanúsítványt
Társasházi lakás
0-50 m² között
19 000 Ft
51-90 m² között
20 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
23 000 Ft
91-120 m² között
25 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft

Közvetlenül a keszthelyi mérnök tanúsít

x
Márta

Márta

Okl. építészmérnök
SZÉS6 jogosultságú épületenergetikai szakértő

Főleg mint építész tervező dolgoztam, 2009 óta készítek energetikai tanúsításokat is. A tervezői tapasztalat nagyban hozzásegít az eltakart szerkezetek beazonosításához.

A helyszíni felmérések idejét rugalmasan tudom beosztani naponta kb. 9-18 óráig, szükség esetén hétvégén is. Az elkészítési határidő 1-2-3 nap, sürgősségtől függően.

Elsősorban Keszthelyen és vonzáskörzetében (Hévíz, Cserszegtomaj, Zalacsány, Balatongyörök, stb.) készítek tanúsításokat, de egyéb Zala, Veszprém és Somogy megyei településeken is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
800
Elkészítési idő
24-72
óra
Felmérés
9-18h
között
Bezárás
1

Megrendelését két munkaórán belül visszaigazoljuk, és egyeztetjük az Önnek alkalmas időpontot a szemléhez.

2 órán belül
2

Helyszíni felmérést végzünk, ha esetleg megvannak az ingatlan tervrajzai, megtekintjük őket.

30 perc
3

A hiteles energiatanúsítványt kiállítjuk, amelyet átvehet személyesen Keszthelyen a tanúsítótól, vagy postázzuk azt.

2-3 munkanap

Az energetikai tanúsítvány tartalma és tudnivalói

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát dokumentálja, jogszabályban meghatározott tartalommal. Ha a dokumentum valóban hiteles, biztosan rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és az ügyvédnek van rá szüksége. A szám alapján Ön is ellenőrizni tudja » a tanúsító jogosultságát és a szakvélemény hitelességét. Önnek, mint tulajdonosnak, akkor kell rendelkeznie a tanúsítvánnyal, ha eladás, bérbeadás vagy használatbavétel történik.

A tanúsítvány elkészítését energetikai pályázathoz is megrendelheti, de fontos tudnia, hogy ezekre a munkákra mindig egyedi ajánlatot adunk. Ha állami támogatású energiahatékonysági pályázaton vesz részt, két tanúsítványt és egy szakértői nyilatkozatot kell mellékelnie a benyújtáskor. Ha pályázathoz rendeli meg a szolgáltatást, segítünk Önnek megismerni a pályázat adta lehetőségeket és kötelezettségeket, és igény szerint megbízható pályázatíró » vállalkozót is ajánlunk Önnek.

Garantáltan hiteles

A kiállított tanúsítványok garantáltan hitelesek, tehát minden hatóság, hivatal és ügyvéd elfogadja. Az egyedi HET azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti a minősítés valódiságát az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

Csak felméréssel

Az energetikai tanúsítványt szabályszerűen kiállítani csak helyszíni, műszaki felmérés alapján lehet, ennek költségét tartalmazzák az árak. Megrendelése visszaigazolását követően egyeztetjük Önnel az időpontot.

Hatályos tíz évig

A kiállítás után tíz évig hatályos a dokumentum, de csak abban az esetben, ha nem építik át az épületet. Itt olvashat bővebben a hatályosság » részletkérdéseiről, többek között arról, mikor kell újat készíttetnie.

Nem kell a tanúsítvány

Olvassa el a tanúsítási kivételekről » írt cikkünket, amelyben összegyűjtöttük, mikor nem kell tanúsítani. Ha úgy látjuk, az Ön esetében nem kötelező a tanúsítvány, mindenképp jelezni fogjuk, még a megrendelés felvétele előtt.

Ezeket garantáljuk