Energetikai tanúsítvány készítés Gárdonyban

és a Velencei-tó körül

HÁZAK
90 m² alatt
20 000 Ft
Tanúsítvány készítés Gárdonyban

Gárdonyban érvényes tanúsítvány árak

Az ingatlan jellege és alapterülete szerint

Társasházi lakás
0-50 m² között
18 000 Ft
51-90 m² között
19 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
20 000 Ft
91-120 m² között
22 000 Ft
121-160 m² között
24 000 Ft
Megrendelem
1

Online megrendeli

Rendelését munkanapokon 8 és 18 óra között két órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

A mérnök hívja Önt

A munkára az ingatlanhoz legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szakértővel egyeztetni tudják a szemle időpontját, és felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül a tanúsítvány

Az energiatanúsítvány néhány munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek a szakvéleményt, vagy egyeztetéssel személyesen átvehető tőle.

Aki személyesen dolgozni fog Önnek

x
Beáta

Beáta

Okleveles építőmérnök - BME
Székhely: Ráckeresztúr

Napi rendszerességgel tanúsítok Gárdonyban, Velencén és a Velencei tó körüli kisebb falvakban. Székhelyem Ráckeresztúron van, innen járok ki elvégezni a helyi munkákat. A lakó-, kereskedelmi, oktatási- és ipari épületek szakértését immár 10 éve végzem. Rendszeresen dolgozom energiahatékonysági pályázatokhoz is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1700
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
2-3
munkanap
Felmérés
8-20
óráig
akár hétvégén is
Bezárás

Összefoglaljuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely jogszabályban meghatározott módon dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges fejlesztésekről.

Minden szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) azonosító számmal - ez a szám a szakvélemény első oldalán található meg.

Az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes » a tanúsítvány, amennyiben nem korszerűsítik az ingatlant ezen időszak alatt. A témáról bővebben hivatkozott cikkünkben olvashat.

Jelenleg (2023) 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg, az egyes kategóriákra kattintva elérheti részletes ismertetőinket. Hasznos tudnivaló, hogy 2016 előtt tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Hasonlítson össze két energetikai osztályt


Gárdonyban és a Velencei-tó körül bármilyen ingatlanra