Energetikai tanúsítvány készítés Gárdonyban

és a Velencei-tó körül

HÁZAK
90 m² alatt
20 000 Ft
Tanúsítvány készítés Gárdonyban

Gárdonyban érvényes tanúsítási árak, az ingatlan jellege és alapterülete szerint

Megrendelem a tanúsítványt
Társasházi lakás
0-50 m² között
18 000 Ft
51-90 m² között
19 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
20 000 Ft
91-120 m² között
22 000 Ft
121-160 m² között
24 000 Ft
1

Online megrendeli

Rendelését munkanapokon 8 és 18 óra között két órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

A mérnök hívja Önt

A munkára az ingatlanhoz legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szakértővel egyeztetni tudják a szemle időpontját, és felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül a tanúsítvány

Az energiatanúsítvány néhány munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek a szakvéleményt, vagy egyeztetéssel személyesen átvehető tőle.
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Aki személyesen dolgozni fog Önnek

x
Beáta

Beáta

Okleveles építőmérnök - BME
Székhely: Ráckeresztúr

Napi rendszerességgel tanúsítok Gárdonyban, Velencén és a Velencei tó körüli kisebb falvakban. Székhelyem Ráckeresztúron van, innen járok ki elvégezni a helyi munkákat. A lakó-, kereskedelmi, oktatási- és ipari épületek szakértését immár 10 éve végzem. Rendszeresen dolgozom energiahatékonysági pályázatokhoz is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1700
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
2-3
munkanap
Felmérés
8-20
óráig
akár hétvégén is
Bezárás

Összefoglaljuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely jogszabályban meghatározott módon dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges fejlesztésekről.

Minden szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) azonosító számmal - ez a szám a szakvélemény első oldalán található meg.

Az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes » a tanúsítvány, amennyiben nem korszerűsítik az ingatlant ezen időszak alatt. A témáról bővebben hivatkozott cikkünkben olvashat.

Jelenleg (2023) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg, az egyes kategóriákra kattintva elérheti részletes ismertetőinket. Hasznos tudnivaló, hogy 2016 előtt tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Hasonlítson össze két energetikai osztályt


Gárdonyban és a Velencei-tó körül bármilyen ingatlanra