Energetikai tanúsítvány Pakson és közelében

LAKÁSOK
50 m² alatt
22 000 Ft
energetikai tanúsítvány Pakson és közelében

Pakson található ingatlanokra

Adásvételhez és bérbeadáshoz

Az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek.

Az árat garantáljuk az ingatlan hasznos alapterülete szerint.

Társasházi lakások
0-90 m² között
22 000 Ft
Családi házak
0-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
27 000 Ft
121-160 m² között
29 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Paksi mérnök megy tanúsítani

x
Attila

Attila

építészmérnök, nukleáris környezetvédelmi szakmérnök
Épületenergetikai tanúsítás Pakson és körzetében.

Pakson és közelében vállalom épületenergetikai tanúsítványok elkészítését magánszemélyek és közintézmények részére.

2008-ban diplomáztam Pécsett, a PTE - Pollack Mihály Műszaki Karon. Több éves közigazgatási munka után a nukleáris iparhoz kapcsolódó szolgáltatónál helyezkedtem el, ahol létesítmények üzemeltetésével foglalkozok. 2015-ben nukleáris környezetvédelmi szakmérnökként végeztem, így a nukleáris területtel mélyrehatóbban is tudok foglalkozni. Cégünknél részt veszek energiairányítási rendszer működtetésében és ellenőrzésében.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
500
vélemény
Elkészítési idő
1-3
munkanap alatt
Felmérés
8-20h
hétvégén is
Bezárás
1

Megrendelés

Megrendelését visszaigazoljuk, és egyeztetjük a kölcsönösen megfelelő időpontot a szemléhez.

2 munkaórán belül
2

Felmérés

A mérnök felmérést végez az ingatlanban, az Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban.

30 perc
3

Átadás

A hiteles energiatanúsítványt digitálisan küldjük (elektronikusan aláírt pdf). Díjmentesen kérhető papíralapú példány is, amely személyesen átvehető Pakson.

1-3 munkanap
ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány bemutatása

Az energetikai tanúsítvány egy meghatározott tartalommal készülő szakvélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát dokumentálja, mérnöki számítások alapján. Tizenkétféle energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok, a skálát itt nézheti meg. Minden dokumentum rendelkezik egy úgynevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító sorszám, és az ügyvédnek lesz rá szüksége. A szám alapján Ön is egyszerűen ellenőrizheti szakvélemény valódiságát, hitelességét. Tudjon meg részleteket a HET számról írt cikkünkben.

Önnek az alábbi esetekben kell rendelkeznie a tanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat. Nem kötelező ugyanakkor a tanúsítvány üdülőkre és 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra.

Pályázathoz

Energetikai korszerűsítési pályázathoz is dolgozunk, ezekre a munkákra itt kérhet árajánlatot ». Ha pályázathoz rendeli meg a szolgáltatást, a paksi mérnök részletes helyszíni konzultációt nyújt Önnek, amely során segítséget kap az aktuális pályázat kínálta lehetőségek és kötelezettségek megismerésében.

Felméréssel

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen kiállítani, ez nem mellőzhető. A szemle során a tanúsító megvizsgálja az épületgépészeti berendezéseket és rendszereket, valamint azonosítja az épületszerkezeteket (falazatok, födémek, alkalmazott hőszigetelések, nyílászárók).

Öt évig érvényesen

A kiállítástól számítva 5 évig érvényes az energiatanúsítvány, ennyi ideig van lehetősége használni azt. Csak abban az esetben veszti el hatályát a dokumentum, ha átépítik az épületet, illetve a vonatkozó besorolási skála ez idő alatt megváltozik. Olvasson bővebben szakcikkünkben az érvényesség feltételeiről »

Az Országos Tanúsító Központ garantálja az alábbiakat