Energetikai tanúsítvány Tapolcán

Energetikai tanúsítvány közvetlenül a helyi mérnöktől. Nézze meg ajánlatunkat, ha kérdése merül fel, hívjon minket!

TÁRSASHÁZI
LAKÁSOK
25 000 Ft
Energetikai tanúsítás Tapolcán - térkép

Tapolcai tanúsítási díjaink

Szolgáltatásunk ingatlan adásvételhez

A hiteles energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó díjaink.

Az árak minden tételt tartalmaznak, Tapolcán érvényesek.

Társasházi lakás
0-90 m² között
25 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
28 000 Ft
91-120 m² között
29 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Az energetikai tanúsítvány célja

Az energetikai tanúsítvány célja, hogy szakszerűen informálja a szerződő feleket a lakás energiahatékonyságáról. A Kormányrendeleti » előírás szerint kötelező a minősítés ingatlanok eladása vagy bérbe adása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a dokumentum elkészüljön a szerződéshez. A szakvélemény eredményeinek segítségével még a szerződés aláírása előtt mindenki megismerheti az épület várható energiafogyasztását, és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeket. Ha bővebben szeretne tájékozódni a témáról, nézze meg weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energetikai osztályok

A mellékelt ábrán láthatja a jelenleg érvényben lévő energetikai osztályokat.

Tanúsítási szolgáltatásunk

Tanúsítási szolgáltatásunk egész Veszprém megyére kiterjed. Ha nem Tapolcáról érdeklődik, az oldal alján található ajánlatkérő űrlap segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árainkat, az irányítószám megadása után. Az árakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, így nem kell tartania attól, hogy rejtett költséget számol fel a szakember.

A tanúsítvány kiállításához minden esetben kell helyszíni szemlét tartanunk, ezt jogszabály írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza. Öntől csak a szabad bejárás biztosítását és a helyrajzi számot kérjük, alaprajzok megléte nem szükséges, szakértő partnerünk minden szükséges műszaki paramétert rögzít a helyszínen.

A felmérést követően a tanúsítvány elkészítése általában 2 munkanap, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, akár már másnap megkaphatja a szakvéleményt (a rövidebb határidő nem feláras). A személyes átvételt közvetlenül a tanúsítóval tudják majd egyeztetni.

1

Megrendelésének rögzítése

E-mailben munkanapokon két órán belül visszaigazoljuk megrendelését, ezt követően a legközelebbi mérnök partnerünk keresi Önt, hogy egyeztessék a helyszíni szemle időpontját.

2

A helyszíni felmérés

A tanúsító felméri az helyszínt - ez kb. fél órás időtartamú.

3

A dokumentumot kézhez kapja

Az energetikai tanúsítvány 2 napos átfutással készül el, a szakvéleményt személyesen átveheti, de egy belföldi címre el is postázzuk (ennek díja benne van az árban).

A tanúsítást a legközelebbi szakértő partnerünk fogja végezni

x
Márta

Márta

Okl. építészmérnök
SZÉS6 jogosultságú épületenergetikai szakértő

Főleg mint építész tervező dolgoztam, 2009 óta készítek energetikai tanúsításokat is. A tervezői tapasztalat nagyban hozzásegít az eltakart szerkezetek beazonosításához.

A helyszíni felmérések idejét rugalmasan tudom beosztani naponta kb. 9-18 óráig, szükség esetén hétvégén is. Az elkészítési határidő 1-2-3 nap, sürgősségtől függően.

Elsősorban Keszthelyen és vonzáskörzetében (Hévíz, Cserszegtomaj, Zalacsány, Balatongyörök, stb.) készítek tanúsításokat, de egyéb Zala, Veszprém és Somogy megyei településeken is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
800
Elkészítési idő
24-72
óra
Felmérés
9-18h
között
Bezárás
Egész Veszprém megyében azonnali árajánlatot kérhet: