Energiatanúsítvány Sopron

Ha eladásra kerül az ingatlan, kötelező energiatanúsítványt készíttetni. A szakvélemény nélkül az adásvételi szerződést nem lehet megkötni.

LAKÁSOKRA
15 000 Ft
KEZDŐÁRTÓL
HET azonosító szám
1-3
nap alatt!
Kérdése van?

Soproni árak

0-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasház 15 000 Ft - -
Családi ház 17 000 Ft 19 000 Ft 21 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Sopron

A tanúsítvány szolgáltatást egész Győr-Moson-Sopron megyében végezzük, Soproni árainkat a frenti táblázatban tekintheti meg, egyéb településekre az irányítószám alapján kaphat azonnali ajánlatot oldalunkon. A „Kékfrankos fővárosa”, mintegy hatvanezer lakost számlál, az ingatlanok száma ennek kevesebb mint a fele, de folyamatosan nő. Műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon, ilyen jellegű épületeket is tanúsítunk. Városzrésze, ahol dolgozunk: Sopronbánfalva, Erdeiiskola, Görbehalom, Balf, Tómalom, Brennbergbánya, Sopronkőhida.

Energetikai számítások a rendelet szerint

Az ingatlanra adott minősítés független attól, ki készíti el azt. A 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet írja le azt a számítási algoritmust, amit Magyarországon egységesen alkalmaznak a mérnökök az épületenergetikai számításokhoz. Ezzel a módszertannal készülnek az energiatanúsítványok, a pályázati auditálások és az építési engedélyhez készülő hőtechnikai kalkulációk is. Itt vannak definiálva azok követelményszintek is, amit minden épületre alkalmazni kell a tervezés, illetve a tanúsítás során. Aki részletesebben érdeklődik a téma iránt, érdemes megtekintenie a hivatkozott rendeletet.

Helyi tanúsító partnerünk:

x
Zsolt

Zsolt

Okl. energiagazdálkodási szakmérnök (NYME)
Tanúsítványok kiállítása Sopronban és körzetében

Okl. energiagazdálkodási szakmérnök diplomámat 2008-ban szereztem a Nyugat-magyarországi Egyetemen. Adásvételhez, bérbeadáshoz, használatbavételhez, pályázatokhoz, hitelügyintézéshez vállalom energiatanúsítványok, energetikai számítások elkészítését Sopron és környékén rugalmas munkaidőben, hétvégén is.

¤Soproni lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2400
elvégzett tanúsítás
Elkészítési idő
2-4
nap
Felmérés
8-20
óráig,
hétvégén is
Bezárás
x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését nem sikerült elküldeni, kérjük, próbálja újra!

Rendben

x

Tisztelt Ügyfelünk!

Visszahívási kérését elküldte rendszerünk, két munkaórán belül keresni fogjuk Önt.

Rendben