Kapuvári ingatlanok energetikai tanúsítványa

HÁZAKRA
0-90 m²
25 000 Ft
Tanúsítás Kapuváron

A Kapuváron érvényes tanúsítási árak

Lakóházakra, lakásokra
0-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
27 000 Ft
121-160 m² között
29 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
1

Megrendelés online vagy telefonon

Elküldött megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között két órán belül garantáltan feldolgozzuk, és e-mailben visszaigazoljuk az Ön részére, az itt kapott végösszeg megerősítésével.
2

A tanúsító partnerünk keresi Önt

A munka elvégzésére az ingatlanhoz legközelebbi mérnököt rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szakértővel egyeztetni tudják a szemle időpontját, és felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Elkészülés - néhány munkanap

Az energetikai tanúsítvány elkészülését követően a mérnök e-mailen elküldi és természetesen postázza is az Ön belföldi címére a tanúsítványt.

Aki személyesen tanúsít Önnél

x
András

András

Okleveles építészmérnök - BME
Energetikai tanúsítványok kiállítása

A Magyar Mérnöki Kamara tagja vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Összefoglaljuk röviden a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely rendeletben meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről.

Minden szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET számmal » mely a szakvélemény első oldalán található.

Az elkészítés dátumától számítva 5 évig érvényes a tanúsítvány, amennyiben ezen időszak alatt nem alakítják át az ingatlant, illetve a jogszabály sem változik.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, az összes tagállamban kötelező jelleggel. Az energetikai korszerűsítésekre pályázni is lehet.

Jelenleg (2024) 12-féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva láthatja. Érdekes tudnivaló lehet, hogy 2023-ig enyhébb szigorúságú volt a minősítési skála (AA++ és JJ között), de a régi energetikai besorolások ma már nincsenek használatban.

A+++ A++ A+ A B C D E F G H I

Kapuváron és környékén bármilyen típusú ingatlanra