Kapuvári ingatlanok energetikai tanúsítványa

HÁZAK
90 m² alatt
21 000 Ft
Tanúsítás Kapuváron

Kapuváron érvényes tanúsítási árak (az ingatlan jellege és alapterülete szerint)

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 20 000 Ft 20 000 Ft - -
Családi házak 21 000 Ft 21 000 Ft 23 000 Ft 25 000 Ft
1

Megrendelés on-line vagy telefonon

Elküldött megrendelését munkanapokon 8 és 19 óra között két órán belül garantáltan feldolgozzuk, és e-mailben visszaigazoljuk az Ön részére, az itt kapott végösszeg megerősítésével.
2

A tanúsító partnerünk keresi Önt

A munka elvégzésére az ingatlanhoz legközelebbi mérnököt rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szakértővel egyeztetni tudják a szemle időpontját, és felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Elkészülés - néhány munkanap

Az energetikai szakvélemény elkészülését követően a mérnök e-mailen elküldi és természetesen postázza is az Ön belföldi címére a tanúsítványt.
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Aki személyesen tanúsít Önnél

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Összefoglaljuk röviden a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely rendeletben meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről.

Minden szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET számmal » mely a szakvélemény első oldalán található.

Az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes a tanúsítvány, amennyiben ezen időszak alatt nem alakítják át az ingatlant, illetve a jogszabály sem változik.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, az összes tagállamban kötelező jelleggel. Az energetikai korszerűsítésekre pályázni is lehet.

Jelenleg (2022) 12 féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva láthatja. Érdekes tudnivaló lehet, hogy 2015. december végéig tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban. A 2016 előtt készült tanúsítványokat ingyenesen át lehet sorolni az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerében.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Kapuváron és környékén bármilyen típusú ingatlanra