Energetikai tanúsítvány - ezt ajánljuk Pásztón

Nézze meg helyi tanúsítási ajánlatunkat, ha kérdése merül fel, hívjon minket!

CSALÁDI
HÁZAK
24 000 Ft-tól
Energetikai tanúsítás Pásztón

Pásztói energetikai tanúsítvány díjak

A hiteles energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó áraink, melyek minden díjtételt tartalmaznak. Pásztón érvényesek.

Az árat garantáljuk az ingatlan hasznos alapterülete szerint.

Fizetni lehet átutalással (az e-mailen küldött díjbekérő szerint) és készpénzben (a helyszíni felméréskor vagy a tanúsítvány személyes átvételekor utólag).

Házak, lakások
0-50 m² között
22 000 Ft
51-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Miért készül a minősítés?

Az energetikai tanúsítvány célja, hogy szakszerűen informálja a szerződő feleket a lakás energiahatékonyságáról. A Rendeleti » előírás szerint kötelező a minősítés ingatlanok eladása vagy bérbe adása esetén, és a tulajdonos feladata biztosítani, hogy a szakvélemény elkészüljön a szerződéskötéshez. A dokumentum eredményeinek segítségével még a szerződés aláírása előtt mindenki megismerheti az épület várható energiafogyasztását, és ezzel összefüggésben a várható üzemeltetési költségeit. Ha bővebben érdekli a téma, tekintse meg weboldalunk többi részét, vagy hívjon minket!

Az érvényes energetikai minősítések

A bal oldali ábrán megnézheti a jelenleg érvényben lévő energetikai minősítéseket.

Energetikai minősítési szolgáltatásunk

Energetikai minősítési szolgáltatásunk egész Nógrád megyére kiterjed. Amennyiben nem Pásztóról érdeklődik, az oldal alján található ajánlatkérő űrlap segítségével tudhatja meg a kiszállási díjjal növelt szolgáltatási árainkat, az irányítószám megadása után. Az árakat garantáljuk, a számlán a tőlünk kapott végösszeg fog szerepelni, így nem kell tartania attól, hogy rejtett költséget számol fel a mérnök.

Az energetikai minősítés kiállításához minden esetben kell helyszíni felmérést tartanunk, ezt jogszabály írja elő. A fizetendő díj ezt a munkarészt is tartalmazza. A szemléhez Öntől csak a helyrajzi számot kérjük, tervrajzok megléte nem szükséges, tanúsító partnerünk minden szükséges műszaki paramétert felvesz a helyszíni bejáráskor.

Az elkészítés általában 2 munkanap a felmérést követően, de ha a munkák beosztása lehetővé teszi, kár már másnap is elkészülhet a szakvélemény (a rövidebb határidő nem feláras). A személyes átvételt közvetlenül a mérnökkel tudja egyeztetni.

1

Rendelésének rögzítése

E-mailben munkanapokon két órán belül rendelését visszaigazoljuk, ezt követően a legközelebbi tanúsító partnerünk keresi Önt, hogy egyeztessék a helyszíni szemle időpontját.

2

A helyszíni bejárás

A szakértő felméri a házat - ez 20-30 percet vesz igénybe.

3

A szakvélemény elkészül

Az energetikai tanúsítvány 2 napos átfutással készül el, a dokumentumot személyesen átveheti közvetlenül a mérnökkel egyeztetve, de egy belföldi címre ki is postázzuk (ennek költsége benne van az árban).

A tanúsítást a legközelebbi szakértő végzi

x
Zoltán

Zoltán

Épületgépész mérnök, létesítményenergetikai szakmérnök
Tanúsítás: Salgótarján, Bátonyterenye, Pásztó és körzetük

Főállásom mellett folyamatosan végzem a tanúsításokat Nógrád megye keleti részén.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
16-20
óráig
hétvégén egész nap
Bezárás
Egész Nógrád megyében azonnali árajánlatot kaphat: