Energetikai tanúsítvány Balassagyarmaton

HÁZAK
90 m² alatt
30 000 Ft
Tanúsítás Balassagyarmaton

Balassagyarmati árlistánk

Társasházi lakás
0-90 m² között
28 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
30 000 Ft
91-120 m² között
32 000 Ft
121-160 m² között
34 000 Ft
Megrendelem

Tapasztalt szakértő megy Önhöz

x
Gergely

Gergely

Biztonságtechnikai mérnök, KVK
Tanúsítás Balassagyarmat és körzetében

Balassagyarmatra és környékére hetente járok tanúsítani, adás-vételi szerződéshez, használatbavételi engedélyhez és pályázatokhoz is dolgozom. Az Országos Tanúsító Központnál megadott árak természetesen tartalmazzák a helyszíni kiszállás és felmérés díját is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1300
tanúsítás
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-18
óráig munkanapokon
Bezárás

Mi az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amely pontosan dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. Csak "TÉ" jelű, kamarai jogosultsággal rendelkező szakértő állíthatja ki, minden esetben a helyszíni szemlén felmértek alapján. A helyszíni felmérés benne van a díjban, tervrajzokat sem kell biztosítania a munkához.

A dokumentum rendelkezik egy egyedi HET azonosító sorszámmal. Amennyiben az épületen nem végeznek energetikai átalakítást, akkor 5 évig használható fel a dokumentum.

A tanúsításra vonatkozó 176/2008-as Kormányrendelet  » alapján nem kell tanúsítvány többek között az 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, illetve a nyaralókra. A hivatkozott oldalon megtekintheti a kivételezett épülettípusok listáját.

Az energetikai tanúsítványban tizenkétféle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbiakban tekintheti meg. Az egyes kategóriákhoz tartozó részletes ismertetőnket az energiaosztályra kattintva érheti el.

                       
A+++ A++ A+ A B C D E F G H I
1

Rendelés leadása

Megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között e-mailben visszaigazoljuk, ezt követően a helyi tanúsító keresi Önt telefonon, hogy időpontot egyeztessenek a felméréshez.
2

Szemle

A helyszíni felmérés kb. 30 percet vesz igénybe, szabad bejárást kell biztosítani az épület összes helyiségébe.
3

Elkészül a tanúsítvány

A mérnök néhány munkanapon belül készíti el a szakvéleményt, majd gyorsan elküldi e-mailen és postán is az Ön által megjelölt belföldi címre, melynek díja benne van az árban.

Balassagyarmaton és körzetében