Energetikai tanúsítvány - Tokajban és környékén

Helyszíni felméréssel, hitelesen, 2-3 munkanap alatt.

CSALÁDI HÁZ
26 000
FORINTTÓL
1
Időpont egyeztetés a helyi szakemberrel
2
30 perces helyszíni szemle
3
Az energetikai tanúsítvány hitelesítése és elküldése

Energetikai tanúsítvány árak - Tokaj

Adásvételi szerződéshez

Díjtáblázatunkban az energetikai tanúsítványért fizetendő bruttó végösszegek szerepelnek tokaji lakóingatlanokra vonatkozóan.

Áraink minden díjtételt (kiszállás, felmérés, mérnöki munkadíj, igény szerinti postázás, általános forgalmi adó) tartalmaznak.

Munkaidőben két órán belül rögzítjük és visszaigazoljuk a megrendelést.

Családi ház
0-90 m² között
26 000 Ft
91-120 m² között
27 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft
161-200 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Mérnök partnerünk:

x
Zsolt

Zsolt

Épületgépész mérnök, 1997 KLTE-MFK
Tanúsítás Tokajban és közelében.

1997-ben végeztem a KLTE-MFK gépészmérnöki karán mint épületgépész. Másodállásban készítem az energetikai tanúsítványokat 2010 óta.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
600
minősítés
Elkészítési idő
2-3
napos átfutással
Felmérés
16 óra után,
hétvégén egész nap
Bezárás

Rövid összefoglalás az energetikai tanúsítványról

ingatlan energetika

Az Európai Unió kiemelt figyelmet fordít a lakások, intézmények energiahatékonyságára, és ezért jogszabállyal tette kötelezővé az energetikai tanúsítvány bevezetését minden tagország számára. Annak érdekében, hogy az energiafogyasztás és a környezetszennyezés csökkenjen, magasabb energiahatékonysági előírásokat kell teljesíteniük mind a lakásoknak, mind a közintézményeknek. 2024-től már csak közel nulla energiaigényű épületek építhetőek Magyarországon, amelyet energetikai minősítéssel kell igazolni a használatbavételkor. A rendelet által meghatározott számítások szerint 12-féle energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok A+++ (leghatékonyabb) és I (legrosszabb) között.

Az Országos Tanúsító Központ rendszeresen tanúsít Tokajban, bármilyen jellegű és funkciójú helyi ingatlan tanúsítását el tudjuk vállalni. A tulajdonos feladata elvégeztetni az energetikai tanúsítást eladás, bérbeadás, használatbavétel esetén. Az alábbiakban olvashatja a kivételes eseteket, amikor nem kell energiatanúsítványt készíttetni.

Kivételek - ekkor nem kötelező az energetikai tanúsítvány: