Sátoraljaújhely - energetikai tanúsítvány

Tanúsítvány készítés Sátoraljaújhelyen
  • hiteles energetikai szakvéleményt kaphat
  • közvetlenül a legközelebbi tanúsítótól
  • akár 28 000 Ft-tól induló áron

Ezeken a díjakon készítünk tanúsítványt Sátoraljaújhelyen

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 28 000 Ft 28 000 Ft - -
Családi házak 28 000 Ft 28 000 Ft 30 000 Ft 32 000 Ft
Megrendelő űrlap
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat!

Itt kaphat egyedi árat az energiatanúsítványra

Ingatlanjára szabott egyedi árajánlatunkat azonnal megtekintheti az irányítószám megadásával.

Aki a tanúsítást végzi Önnek

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Hitelesített tanúsítványt kap kézhez

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontosan és közérthető módon dokumentálja az ingatlan energiahatékonyságát. A dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám), ez a szakvélemény legelső oldalán, a jobb felső sarokban található. Ha részletesebben is érdeklődik az okirat iránt, nézzen meg egy mintát itt »

Magyarországon jelenleg 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban tekintheti meg. A különböző kategóriákhoz részletes ismertetőket is írtunk, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amely érdekli!

A vonatkozó rendelet » alapján nem kötelező tanúsítványt készíttetni nyaralókra, 50 nm-nél kisebb, különálló lakóházakra, és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, még a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk.

Az Országos Tanúsító Központ szakértői bármilyen típusú ingatlan tanúsítását el tudják vállalni, legyen szó kereskedelmi-, gazdasági-, vagy ipari épületről.

1

A rendelés rögzítése

Megrendelését munkanapokon 08 - 19 óra között tudjuk visszaigazolni, ezután a mérnök telefonál Önnek a szemle időpontjának egyeztetésére.

2 óra
2

Felmérés

A helyszíni szemle körülbelül harminc percet vesz igénybe. Tervrajzok nem szükségesek hozzá, de az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk.

30 perc
3

Tanúsítvány

Az energiatanúsítvány pár munkanapon belül készül el, a határidőt a felmérést végző szakértő partnerünkkel tudják pontosítani.

kb. 2 munkanap

Országosan így dolgozunk

Energetikai korszerűsítést szeretne?

Amennyiben korszerűsíteni szeretné ingatlanját, érdemes lehet pályáznia állami támogatásra. A pályázati anyag benyújtásához energiatanúsítványokra is szüksége lesz. Itt kérhet árajánlatot » Tájékozódjon bővebben a kamatmentes hitelprogramról » is.

Hasznos alapterület

Ingatlan vásárlás esetén, igen fontos megismernünk a lakás tényleges méreteit. Néhány négyzetméternyi különbség is milliós összeg lehet a vételi árban, így érdekünk, hogy az áralkut a valóságos méretek alapján kössük meg. Cikkünket itt » olvashatja.

10 évig érvényes

A tanúsítvány korlátlanul felhasználható, akár többször is, a 10 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a cikkünkben »