Sátoraljaújhely - energetikai tanúsítvány

Tanúsítvány készítés Sátoraljaújhelyen
  • hiteles energetikai szakvéleményt kaphat
  • közvetlenül a legközelebbi tanúsítótól
  • akár 27 000 Ft-tól induló áron

Ezeken a díjakon készítünk energetikai tanúsítványt Sátoraljaújhelyen

Adásvételi szerződéshez

Garantált sátoraljaújhelyi árak.

A díjak tartalmazzák a kiszállás, felmérés, elkészítés minden felmerülő költségét.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, amely HET számmal rendelkezik.

Lakás, lakóház
0-90 m² között
28 000 Ft
91-120 m² között
29 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
161-200 m² között
31 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Aki a tanúsítást végzi Önnek

x
András

András

Okleveles építészmérnök - BME
Energetikai tanúsítványok kiállítása

A Magyar Mérnöki Kamara tagja vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Hitelesített tanúsítványt kap kézhez

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontosan és közérthető módon dokumentálja az ingatlan energiahatékonyságát. A dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám), ez a szakvélemény legelső oldalán, a jobb felső sarokban található. Ha részletesebben is érdeklődik az okirat iránt, nézzen meg egy mintát itt »

Magyarországon jelenleg 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban tekintheti meg. A különböző kategóriákhoz részletes ismertetőket is írtunk, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amely érdekli!

A vonatkozó rendelet » alapján nem kötelező tanúsítványt készíttetni nyaralókra, 50 nm-nél kisebb, különálló lakóházakra, és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, még a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk.

Az Országos Tanúsító Központ szakértői bármilyen típusú ingatlan tanúsítását el tudják vállalni, legyen szó kereskedelmi-, gazdasági-, vagy ipari épületről.

1

A rendelés rögzítése

Megrendelését munkanapokon 08 - 18 óra között tudjuk visszaigazolni, ezután a mérnök telefonál Önnek a szemle időpontjának egyeztetésére.

2 óra
2

Felmérés

A helyszíni szemle körülbelül harminc percet vesz igénybe. Tervrajzok nem szükségesek hozzá, de az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk.

30 perc
3

Tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány pár munkanapon belül készül el, a határidőt a felmérést végző szakértő partnerünkkel tudják pontosítani.

kb. 2 munkanap

Országosan így dolgozunk

HET számmal

Az energetikai tanúsítvány minden esetben tartalmazza az úgynevezett HET számot, amely a dokumentum egyedi sorszáma. Ez az azonosító garantálja a hitelességet, és biztosítja, hogy az energetikai tanúsítvány megtalálható az Országos Építésügyi Nyilvántartás adatbázisában.

5 évig érvényes

A tanúsítvány korlátlanul felhasználható, akár többször is, az 5 éves érvényességi időn belül. A dokumentum az adott helyrajzi számú ingatlanra készül, így tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. További részletek a 176/2008 Kormányrendeletben.

Fix árakkal dolgozunk

Az adásvételhez illetve bérbeadáshoz szükséges hiteles energetikai tanúsítványt Sátoraljaújhelyen a fenti árlista szerint készítjük. A mérnöki díj minden tételt tartalmaz (kiszállás, felmérés, munkadíjak, hitelesítés, nyomtatás, postázás).

Itt kaphat egyedi árat az energiatanúsítványra

Sátoraljaújhelyen kívüli ingatlanjára szabott árajánlatunkat azonnal megtekintheti az irányítószám megadásával.