Energetikai tanúsítvány Isaszegen

Energetika készítés Isaszegen
EZT KÍNÁLJUK ÖNNEK
  • rövid átfutással, hiteles tanúsítvány
  • 22 000 Ft-tól induló áron
  • közvetlenül a helyi mérnök által elkészítve

Ártáblázatunk isaszegi ingatlanokra

Megrendelem a tanúsítványt
Társasházi lakás
0-90 m² között
22 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft

Mérnökeink Isaszegen

x
Péter

Péter

Okl. gépészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energiatanúsítvány Gödöllőn

Energetikai tanúsítást vállalok: Gödöllőn és körzetében (pl. Veresegyház, Erdőkertes, Szada, Aszód, Bag, Valkó, Isaszeg, Nagytarcsa, Mogyoród, Kerepes).

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
Zoltán

Zoltán

Épületgépész mérnök, létesítményenergetikai szakmérnök
Tanúsítás Gödöllőn és környékén

Napi rendszerességgel tanúsítok Gödöllőn és környékén, így a helyszíni felmérés időpontját rugalmasan tudom Önnel egyeztetni.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
16-20
óráig
hétvégén egész nap
Bezárás

A tanúsítvány tudnivalói összefoglalva

Az ingatlan energiahatékonyságát az energetikai tanúsítvány dokumentálja. A hitelesített tanúsítvány első oldalán található az ún. HET szám. Ha részletesebben is érdeklődik a dokumentum iránt, nézzen meg egy szakvélemény mintát itt »

A mérnök által készített számítások alapján különböző energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket a mellékelt táblázatban tekintheti meg. Részletes ismertetőink eléréséhez, kattintson arra a besorolásra, amely iránt érdeklődik!

A 176/2008-as Kormányrendelet » alapján nem kell tanúsítást végezni nyaralók, 50 nm-nél kisebb hasznos alapterületű, különálló lakóházak, és egyéb kivételek esetén, melyekről részletesebben a hivatkozott oldalon tájékozódhat. Hogy az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik-e, ügyintézőnkkel folytatott egyeztetéssel tisztázható.

Az Országos Tanúsító Központ mérnökei rendszeresen készítenek lakóingatlanok mellett, kereskedelmi-, ill. ipari ingatlanokról is tanúsítványokat.

Ha energetikai pályázatokon szeretne támogatáshoz jutni, szüksége lesz tanúsítványra, egy, az épület jelenlegi állapotát dokumentáló, illetve egy másik is, amely a beruházás után tervezett állapotra szól. Itt kérhet árajánlatot » a munkára.

1

Megrendelés

Megrendelését munkaidőben 2 órán belül e-mailben visszaigazoljuk, majd mérnök partnerünk telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a felméréshez.

két óra
2

Helyszíni szemle

A műszaki felmérés körülbelül 30 percig tart. Alaprajzokra nincs szükségünk hozzá, de az ingatlanba szabad bejutást kell kapnunk.

fél óra
3

Elkészítés

A tanúsítvány általános elkészítési ideje 2 munkanap, a pontos határidőt és a szakvélemény kézhezvételének módját a kirendelt mérnökkel tudják egyeztetni.

2 munkanap

Országos hálózatunk működése