Móri ingatlanok energetikai tanúsítása

Tanúsítvány készítés Móron
  • ingatlanjáról hiteles energetikai tanúsítványt rendelhet
  • közvetlenül a legközelebbi tanúsítótól
  • már 24 000 Ft-tól induló áron

Ezeken az árakon rendelhet Móron

Adásvételhez és bérbeadáshoz

Garantált móri díjak.

Az árak tartalmazzák az elkészítés minden felmerülő költségét.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, amely HET számmal rendelkezik.

Társasházi lakás
0-90 m² között
26 000 Ft
Családi ház
0-90 m² között
26 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
161-200 m² között
32 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Aki tanúsítani fog Móron és környékén

x
Norbert

Norbert

Épületenergetikai tanúsító
Energetikai tanúsítvány Móron és környékén

Móron és környékén található ingatlanok energetikai szakvéleményének elkészítésére vállalkozom, várom megkeresését!

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
7-20
óráig
rugalmasan
Bezárás

Az energetikai tanúsítvány tudnivalóiról

A tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amely azért készül, hogy pontosan és közérthető módon mutassa meg az adott épület energiahatékonyságát. Az okirat HET száma » (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám) legelső oldalon található.

A 176/2008 Kormány rendelet » alapján az ingatlanok 12-féle energetikai osztályba sorolhatók, amelyeket a mellékelt táblázatban láthat. A különböző kategóriák ismertetőinek eléréséhez, kattintson a táblázat megfelelő sorára!

Nem minden esetben kötelező a tanúsítást elvégezni, erről a fentebb hivatkozott jogszabály oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, jelezzük Önnek még a megrendelés rögzítése előtt.

Az Országos Tanúsító Központ szakértő partnerei a lakóingatlanokon kívül, bármilyen típusú épület tanúsítását el tudják végezni, legyen szó akár kereskedelmi-, ipari-, vagy mezőgazdasági ingatlanról.

1

Megrendelését rögzítjük

Rendelését munkanapokon 8 és 18 óra között tudjuk visszaigazolni. Ezt követően kirendelt szakértő telefonál Önnek, hogy a felmérés időpontját megbeszéljék.

Munkaidőben 2 órán belül
2

Felmérjük az épületet

A helyszíni műszaki szemle körülbelül 30 percig tart. Tervrajzok nem szükségesek, de az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk.

Megközelítőleg 30 perc
3

Megkapja a szakvéleményt

Az energetikai tanúsítvány pár munkanapos átfutással készül el, a határidőt a felmérést végző mérnökkel tudják egyeztetni.

Általánosan 2 munkanap

Móron így dolgozunk

Helyszíni felméréssel készül

Az energiatanúsítványt minden esetben helyszíni felmérés alapján állítja ki mérnök, ennek költségét mindig tartalmazza az árajánlatunk. Ha nincsenek már meg a tervrajzok a házról, az sem probléma, a szemle során minden szükséges műszaki paramétert felvesz a kirendelt tanúsító, Önnek nincs teendője.

Minden hatóság elfogadja

Garantáljuk, hogy az energetikai tanúsítványt mindenki és mindenhol elfogadja, tehát korlátlanul felhasználható bármely hatóság, hivatalos szerv és ügyvéd kérésére. A magyar és a nemzetközi előírásoknak megfelelő szakvéleményt kap kézhez, amelyen szerepel az ún. HET szám és a készítő mérnök jogosultsági száma.

Támogatásra pályázna?

Ha energiahatékonysági pályázatokon szeretne állami támogatást kapni, szüksége lesz tanúsítványokra a pályázat benyújtásához. Kelleni fog egy szakvélemény, amely az ingatlan jelenlegi állapotáról szól, illetve egy másik, amely a beruházás utáni tervezett állapotot modellezi. Itt kérhet árajánlatot »

Itt kaphat egyedi árat a tanúsítványra

Ha az ingatlanra Móron kívül van, a helyi árat azonnal megnézheti az irányítószám megadásával.