Móri ingatlanok energetikai tanúsítása

Tanúsítvány készítés Móron
  • ingatlanjáról hiteles energetikai tanúsítványt rendelhet
  • közvetlenül a legközelebbi tanúsítótól
  • már 20 000 Ft-tól induló áron

Ezeken az árakon rendelhet Móron

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 20 000 Ft 20 000 Ft - -
Családi házak 22 000 Ft 22 000 Ft 24 000 Ft 26 000 Ft
Megrendelő űrlap
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat!

Itt kaphat egyedi árat a tanúsítványra

Az Ön ingatlanjára szabott egyedi árat azonnal megnézheti az irányítószám megadásával, az alábbiakban.

Aki tanúsítani fog Móron és környékén

x
Norbert

Norbert

Épületenergetikai tanúsító
Energetikai tanúsítvány Móron és környékén

Móron és környékén található ingatlanok energetikai szakvéleményének elkészítésére vállalkozom, várom megkeresését!

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
7-20
óráig
rugalmasan
Bezárás

Az energetikai tanúsítvány tudnivalóiról

A tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amely azért készül, hogy pontosan és közérthető módon mutassa meg az adott épület energiahatékonyságát. Az okirat HET számát » (Hiteles Energetikai Tanúsítvány sorszám), amely a dokumentum legelső oldalán található, az adásvételi, ill. bérbeadási szerződéseken fel kell tüntetni.

A 176/2008 Kormány rendelet » alapján az ingatlanok 12 féle energetikai osztályba sorolhatók, amelyeket a mellékelt táblázatban láthat. A különböző kategóriák ismertetőinek eléréséhez, kattintson a táblázat megfelelő sorára!

Nem minden esetben kötelező a tanúsítást elvégezni, erről a fentebb hivatkozott jogszabály oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, jelezzük Önnek még a megrendelés rögzítése előtt.

Az Országos Tanúsító Központ szakértő partnerei a lakóingatlanokon kívül, bármilyen típusú épület tanúsítását el tudják végezni, legyen szó akár kereskedelmi-, ipari-, vagy mezőgazdasági ingatlanról.

1

Megrendelését rögzítjük

Rendelését munkanapokon 8 és 19 óra között tudjuk visszaigazolni. Ezt követően kirendelt szakértő telefonál Önnek, hogy a felmérés időpontját megbeszéljék.

Munkaidőben 2 órán belül
2

Felmérjük az épületet

A helyszíni műszaki szemle körülbelül 30 percig tart. Tervrajzok nem szükségesek, de az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk.

Megközelítőleg 30 perc
3

Megkapja a szakvéleményt

Az energetikai tanúsítvány pár munkanapos átfutással készül el, a határidőt a felmérést végző mérnökkel tudják egyeztetni.

Általánosan 2 munkanap

Móron így dolgozunk

Helyszíni felméréssel készül

Az energiatanúsítványt minden esetben helyszíni felmérés alapján állítja ki mérnök, ennek költségét mindig tartalmazza az árajánlatunk. Ha nincsenek már meg a tervrajzok a házról, az sem probléma, a szemle során minden szükséges műszaki paramétert felvesz a kirendelt tanúsító, Önnek nincs teendője.

Minden hatóság elfogadja

Garantáljuk, hogy az energetikai tanúsítványt mindenki és mindenhol elfogadja, tehát korlátlanul felhasználható bármely hatóság, hivatalos szerv és ügyvéd kérésére. A magyar és a nemzetközi előírásoknak megfelelő szakvéleményt kap kézhez, amelyen szerepel az ún. HET szám és a készítő mérnök jogosultsági száma.

Támogatásra pályázna?

Ha energiahatékonysági pályázatokon szeretne állami támogatást kapni, szüksége lesz tanúsítványokra a pályázat benyújtásához. Kelleni fog egy szakvélemény, amely az ingatlan jelenlegi állapotáról szól, illetve egy másik, amely a beruházás utáni tervezett állapotot modellezi. Itt kérhet árajánlatot »