Energetikai tanúsítvány - Szeghalom

Tanúsítvány készítés Szeghalomban
  • hiteles energetikai tanúsítványt rendelhet
  • közvetlenül a legközelebbi szakértő partnerünk által elkészítve
  • már 24 000 Ft-tól induló díjon

Ezeken az árakon rendelhet Szeghalmon

Adásvételhez és bérbeadáshoz

Garantált szeghalmi díj.

Tartalmazza a kiszállás, felmérés, elkészítés minden felmerülő költségét.

Lakóházak, lakások
0-50 m² között
24 000 Ft
51-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
26 000 Ft
121-160 m² között
28 000 Ft
161-200 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Aki a tanúsítást végzi Önnél Szeghalmon

x
Gábor

Gábor

Okleveles gépészmérnök - BME
Tanúsítvány készítés Szeghalmon

Szeghalmon és körzetében is vállalom az energetikai tanúsítványok elkészítését. Okleveles gépészmérnökként 15 éves szakmai tapasztalattal segítek a hozzám forduló ügyfeleknek.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
6000
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-18
óráig, akár hétvégén is
Bezárás

Az energetikai tanúsítvány tudnivalói röviden összefoglalva

A tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény az ingatlan energiahatékonyságáról. A dokumentum rendelkezik egy sorszámmal (HET szám), amely alapján az Országos Építésügyi Nyilvántartásból » lekereshető.

A tanúsítás során 12-féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, amint a mellékelt táblázatban is megtekintheti. A kategóriákhoz írt részletes ismertetőinket elérheti a linkre kattintva.

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló rendelet » alapján nem szükséges tanúsítványt készíttetni nyaralókra, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételes esetek közé tartozik, még a megrendelés rögzítése előtt jelezzük Önnek.

Nemcsak lakóingatlanok, hanem kereskedelmi-, vagy ipari épületek esetén is vállaljuk a tanúsítvány elkészítését.

1

A rendelés rögzítése

Megrendelését munkanapokon 08 - 18 óra között tudjuk visszaigazolni, ezután mérnök partnerünk telefonál Önnek a szemle időpontjának egyeztetésére.

2 óra
2

Felmérés

A helyszíni műszaki szemle körülbelül harminc percet vesz igénybe. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, de az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk.

30 perc
3

Tanúsítvány

Az energiatanúsítvány pár munkanap alatt készül el, a határidőt a felmérést végző mérnökkel tudják pontosítani.

kb. 2 munkanap

Országosan így dolgozunk

A rendelet

Az energetikai tanúsításra vonatkozó 176/2008-as Kormányrendelet alapján nem szükséges tanúsítvány többek között: az 50 négyzetméternél kisebb alapterületű, különálló lakóházakra, illetve a nyaralókra. A hivatkozott oldalon megtekintheti a kivételeket.

Érvényesség

Az energetikai tanúsítvány 5 évig érvényes, eddig használható fel. A szakvélemény az adott ingatlanra készül, így az esetleges tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. Részletek az érvényességről szóló cikkünkben.

Szívesen pályázna?

Amennyiben energiahatékonysági pályázatok által szeretne állami támogatást kapni ingatlanja korszerűsítésére, tanúsítványokra is szüksége lesz a pályázati anyag benyújtásához. Itt kérhet árajánlatot » Olvassa el cikkünket a szigetelési vastagságokról »