Energetikai tanúsítvány - Szeghalom

Tanúsítvány készítés Szeghalomban
  • hiteles energetikai tanúsítványt rendelhet
  • közvetlenül a legközelebbi szakértő partnerünk által elkészítve
  • már 28 000 Ft-tól induló díjon

Ezeken az árakon rendelhet Szeghalmon

Adásvételhez és bérbeadáshoz

Garantált szeghalmi díj.

Tartalmazza a kiszállás, felmérés, elkészítés minden felmerülő költségét.

Lakóházak
0-90 m² között
28 000 Ft
91-120 m² között
29 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Aki a tanúsítást végzi Önnél Szeghalmon

x
Sándor

Sándor

Gépészmérnök, Energetikai tanúsító, Energetikai szakreferens, Informatikai projektellenőr, Műszaki ellenőr, FIDIC mérnök
Szolgáltatás Békéscsabán és Békés megyében

A Debreceni Műszaki Egyetemen végeztem, Gépészmérnök szakon. Az energetikai tanúsítás bevezetésének kezdetétől készítek tanúsítványokat, de mellette számos energetikai auditot végeztem, valamint műszaki ellenőrzésekben is aktív vagyok. A jelentős szakmai tapasztalat garancia a jó minőségű, korrekt munkavégzésre. A nagyobb hatékonyság érdekében teamben dolgozunk.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
7000
szakvélemény
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óráig
rugalmasan
Bezárás

Az energetikai tanúsítvány tudnivalói röviden összefoglalva

A tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény az ingatlan energiahatékonyságáról. A dokumentum rendelkezik egy sorszámmal (HET szám), amely alapján az Országos Építésügyi Nyilvántartásból » lekereshető.

A tanúsítás során 12 féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, amint a mellékelt táblázatban is megtekintheti. A kategóriákhoz írt részletes ismertetőinket elérheti a linkre kattintva.

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló rendelet » alapján nem szükséges tanúsítványt készíttetni nyaralókra, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és egyéb kivételes esetekben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat részletesebben. Ha az Ön ingatlanja is a kivételes esetek közé tartozik, még a megrendelés rögzítése előtt jelezzük Önnek.

Nemcsak lakóingatlanok, hanem kereskedelmi-, vagy ipari épületek esetén is vállaljuk a tanúsítvány elkészítését.

1

A rendelés rögzítése

Megrendelését munkanapokon 08 - 18 óra között tudjuk visszaigazolni, ezután mérnök partnerünk telefonál Önnek a szemle időpontjának egyeztetésére.

2 óra
2

Felmérés

A helyszíni műszaki szemle körülbelül harminc percet vesz igénybe. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, de az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk.

30 perc
3

Tanúsítvány

Az energiatanúsítvány pár munkanap alatt készül el, a határidőt a felmérést végző mérnökkel tudják pontosítani.

kb. 2 munkanap

Országosan így dolgozunk

Az alapterületről

Ha ingatlant vásárolunk vagy adunk el, nagyon fontos megismernünk a lakás tényleges méreteit. Az eladási árban néhány négyzetméternyi különbség is milliós tétel lehet, így mindkét félnek érdeke, hogy az áralkut a valóságos méretek alapján kössék meg.

Érvényesség

Az energetikai tanúsítvány 10 évig érvényes. A szakvélemény az adott ingatlanra készül, így az esetleges tulajdonosváltás nem befolyásolja az érvényességét. Részletek a 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendeletben.

Szívesen pályázna?

Amennyiben energiahatékonysági pályázatok által szeretne állami támogatást kapni ingatlanja korszerűsítésére, tanúsítványokra is szüksége lesz a pályázati anyag benyújtásához. Itt kérhet árajánlatot » Olvassa el cikkünket a szigetelési vastagságokról »