Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Kőszegen

Energiatanúsítvány Kőszeg
INGATLANOK MINŐSÍTÉSE ELADÁSHOZ
  • helyi mérnök által
  • helyszíni szemlével
  • hitelesítve

Kőszegi tanúsítási árak

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 26 500 Ft 26 500 Ft - -
Családi házak 28 500 Ft 28 500 Ft 30 500 Ft 32 500 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Kőszegen dolgozó tanúsító partnerünk

x
Tamás

Tamás

MMK tag 1995 óta.
Ingatlanok energetikai tanúsítása és tervezés

Diplomámat 1995-ben szereztem a BME Gépészmérnöki Karának Folyamattervező Szakán, Épületgépész ágazaton. Az energetikai tanúsítványok mellett épületgépészeti tervezéssel is foglalkozom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
900
energetikai tanúsítvány
Elkészítési idő
1-3 nap
akár másnapra is
Felmérés
8-18h
hétköznap
Bezárás

Küldje el nekünk megrendelését, és a helyi tanúsító néhány órán belül jelentkezik Önnél időpont egyeztetésre.

Az ingatlan felmérése körülbelül 30 perc, ehhez csak az Ön vagy megbízottja jelenlétére van szükség.

Az egyeztetett határidőre elkészült dokumentumot a mérnök elküldi Önnek postán, vagy személyesen átvehető tőle.

Pár percben ismertetjük az energetikai tanúsítvány tudnivalóit

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy mérnöki szakvélemény, amelynek célja, hogy pontos információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energiahatékonysági paramétereiről. A mérnöki számításokat rendelet határozza meg, amely alapján 12 féle energiaosztályba sorolódnak az ingatlanok, a skálát itt nézheti meg. A hiteles dokumentum rendelkezik egy úgynevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és fel kell tüntetni az adásvételi szerződésben. A szám alapján Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a szakvélemény hitelességét. Itt tudhat meg részleteket a HET számról »

Önnek (mint tulajdonosnak) az alábbi esetekben kell rendelkeznie az energiatanúsítvánnyal: eladás, bérbeadás, használatbavétel, pályázat.

Nem kötelező a tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb, különálló családi házakra, és bizonyos egyéb funkciójú épületekre. Az Országos Tanúsító Központ készséggel segít Önnek a vonatkozó szabályok értelmezésében. Helyi partnerünk is kiemelten felkészült, bármilyen kőszegi ingatlan tanúsítását el tudja végezni.

Hiteles

Garantáljuk, hogy a kiállított energetikai tanúsítvány teljesen hiteles, és minden hatóság és ügyvéd elfogadja. Csak felkészült szakemberekkel működünk együtt, akik ismerik és betartják a vonatkozó jogszabályokat.

Valóságnak megfelelő

Az energetikai tanúsítvány mindig helyszíni felmérés alapján készül, így a tartalma tökéletesen megfelel az ingatlan valóságos állapotának. A szemlét közvetlenül a helyi mérnök végzi, a találkozást vele tudják egyeztetni.

Pályázathoz is használható

Állami támogatású energetikai korszerűsítési pályázatokhoz is szükséges az energetikai tanúsítvány. Kérjen tőlünk ajánlatot itt, és részletesen tájékoztatjuk Önt az aktuális pályázat nyújtotta lehetőségekről.