Energetikai tanúsítvány ajánlatunk Komáromban

LAKÁSOK
TANÚSÍTÁSA
17 000 Ft
TANÚSÍTVÁNYT RENDELHET
  • garantált helyi áron
  • hitelesen, jogszabályok szerint
  • helyszíni szemle alapján elkészítve

A Komáromban érvényes árak

lakóingatlanok 0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
lakások 17 000 Ft 17 000 Ft - -
házak 18 000 Ft 18 000 Ft 21 000 Ft 24 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

A Komáromban és térségében dolgozó szakértőnk

x
Gábor

Gábor

Építészmérnök (BSc)
Tanúsítvány készítés Győrben és vonzáskörzetében

Energetikai tanúsítással 2015 óta foglalkozom, az eltelt idő alatt sokféle méretű projekt megfordult a kezem alatt. Készítek ingatlan tanúsításokat adásvételhez, használatbavételhez, bérbeadáshoz, és természetesen pályázati korszerűsítésekben is vállalok feladatokat energetikusként. Önerős felújítás, korszerűsítés esetén szakmai tanácsadással is segítem ügyfeleimet. Mottóm: a gyors és precíz munka mindig az ügyfél megelégedésére van!

¤Székhelyem Győrben van.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
7-20
óráig
Bezárás

Ezeket az osztályokat kaphatja az ingatlan

„AA++” és „JJ” között értékelhetők az ingatlanok, összesen tizenkét féle osztályban. Az eredmény meghatározásának módszerére szigorú jogszabályi előírások vonatkoznak, amely a tanúsító munkájának minden részletére kiterjednek.

Pályázathoz is tanúsítunk

Ha energetikai pályázaton indulna - például Otthon Melege Program keretében - szüksége lesz az energetikai osztályba sorolásra. Ilyenkor két tanúsítványt kell készíteni, egyet a ház (lakás) jelenlegi, egyet pedig a tervezett állapotáról, így igazolva az enegiahatékonyság növekedését. Ha érdekli Önt a szolgáltatás, kérjen ajánlatot » e-mailben.

energetikai osztályok
1

Online megrendelés

Megrendelését 2 perc alatt elküldheti, mi visszaigazoljuk munkanapokon két órán belül e-mailben, majd a felelős mérnök telefonál Önnek, hogy egyeztessék a továbbiakat.

2 perc
2

Szemle

A helyszíni szemle kb. fél órát vesz igénybe, az Ön vagy megbízottja jelenlétében. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, de a helyrajzi szám kelleni fog.

30 perc
3

Elkészítés

Az energiatanúsítvány két-három napos átfutással készül el a szemlét követően, az Ön által elvárt határidőt a mérnökkel tudják egyeztetni.

2-3 nap

Összefoglaltuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról