Halásztelki energetikai tanúsítvány szolgáltatásunk

HÁZAK
90 m² alatt
14 000 Ft
HITELESEN ELKÉSZÍTETT TANÚSÍTVÁNY
  • amelyet helyi tanúsító készít
  • e-mailen visszaigazolt díjon
  • mindig helyszíni szemlével
ELKÉSZÍTÉSE:
2
munkanap

Halásztelki díjaink

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 13 000 Ft 14 000 Ft - -
Családi házak 14 000 Ft 15 000 Ft 17 000 Ft 20 000 Ft

A fenti árainkat garantáljuk, az itt látható ár fog szerepelni a számlán is. A megrendeléseket 2 munkaórán belül visszaigazoljuk e-mailen. Pest megye teljes területén tanúsítunk. Azonnal kaphat egyedi ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Hogyan tud fizetni?

A helyi tanúsító, aki az ingatlant felmérni

x
Zoltán

Zoltán

Építőmérnök
Magyar Mérnöki Kamara

Szigetszentmiklóson, a Csepel szigeten és a környező településeken napi jelleggel tanúsítok rövid határidővel, pontos munkavégzéssel.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
László

László

Gépészmérnök, Energetika szakirány
Tanúsítás Szigetszentmiklóson és környékén

Működési területem a 22. kerület 30 km-es körzete, kiemelt mennyiségben tanúsítok Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti, Taksony településeken.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
350
energiatanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
15-16
óra között,
hétvégén egész nap
Bezárás
energetikai besorolási osztályok

Az aktuális energetikai besorolások

Az energiatanúsítványban elérhető osztályokat megnézheti a mellékelt ábrán, a jelenlegi (2022) beosztásnak megfelelően (AA++ és JJ között). Mivel a minősítési rendszer igen szigorúnak mondható, így a skála első felébe tartozó ingatlanok egyáltalán nem számítanak elavultnak. Hasznos tudnivaló, hogy a 2016. január 01-e előtti, 10 osztályzatú (A+ és I között) minősítési skála már nem használatos. A régi tanúsítványokat díjmentesen aktualizálni lehet az OÉNY honlapján »

Az energetikai tanúsítvány elkészítésének folyamata

1
A helyi mérnök a rendeléskor megadott telefonszámán felhívja Önt és egyeztetik az időpontot a szemléhez.

2
Körülbelül harminc-negyven perces a szemle az ingatlanban, az Ön vagy megbízottja jelenlétében. Mivel a helyszíni felmérés teljes körű, így alaprajzokra nincs szükségünk.

3
A szemle utáni munkanap reggelre elkészül a tanúsítvány, amelyet elektronikusan e-mailen és papír formában postai úton kap kézhez.

Gyors összefoglaló az energiatanúsítványról

A 176/2008. (VI.30.) kormányrendelet szerint kötelező energetikai tanúsítvánnyal rendelkezni ingatlan eladás vagy bérbeadás esetén. Korszerűsítési pályázatokhoz is szükség van a szakértői véleményre, erről itt olvashat ». A tanúsítvány tartalmát a Kormányrendelet » határozza meg, a helyszínen felmérendő adatokról, a számítás módszereiről, és a szakvélemény formai megjelenéséről is. Az energetikai számításokat fel kell tölteni az Országos Építésügyi Nyilvántartás rendszerébe. Minden dokumentum rendelkezik egy ún. HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) számmal, melyet fel kell tüntetni a szerződésben.

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló kormányrendelet (lásd fentebb) alapján az alábbi esetekben nem kötelező a tanúsítvány, például: