Energetikai tanúsítvány készítés Dunaharasztiban

ENERGETIKAI
TANÚSÍTVÁNYT
SZERETNE?
Energiatanúsítvány Dunaharaszti

Dunaharasztiban

Hiteles energetikai tanúsítvány készítése

Társasházi lakás
0-90 m² között
23 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
26 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Tanúsító partnerünk

Megrendelését visszaigazoljuk, és az ingatlanhoz legközelebbi tanúsítót kirendeljük a munkára.

Az épület felmérése az Önnel egyeztetett időpontban történik, ehhez tervrajzokra nincs szükség.

Az elkészült tanúsítványt határidőre kézhez kapja.

Az energetikai tanúsítványról pár percben

ingatlan energetika

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amelynek célja, hogy hiteles információkkal lássa el a szerződő feleket az ingatlan energetikai minőségéről. A jogszabály alapján készülő mérnöki számítások végeredménye egy energiaosztály (A+++ és I között). Minden dokumentum rendelkezik egy úgynevezett HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és a segítségével ellenőrizni lehet a szakvélemény hitelességét az Országos Építésügyi Nyilvántartásban.

A leggyakoribb esetek, amikor kötelező rendelkeznie a tanúsítvánnyal, az eladás és bérbeadás. A rendelet szerint bizonyos ingatlanokat nem kell tanúsítani, ilyen kivételek például az üdülők, nyaralók. Ha az Ön ingatlanja is a kivételek közé tartozik, üzletpolitikánk szerint még a megrendelés rögzítése előtt jelezni fogjuk. Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Dunaharasztiban, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudjuk vállalni.

5 évig hatályos

A kiállítástól számítva 5 évig hatályos az energiatanúsítvány. Ha az épületet átalakítják, átépítik vagy korszerűsítik, az osztályba sorolást ismételten el kell végezni, amennyiben újra eladás vagy bérbeadás történik.

Hiteles

A kiállított energiatanúsítvány teljesen hiteles, és mindenhol elfogadják azt. A hatályos jogszabályok betartásával dolgozó mérnök partnereink rendelkeznek a készítéshez szükséges egyedi, kamarai jogosultsággal.

Valóságnak megfelelő

Az energetikai tanúsítványt csak helyszíni felmérés alapján lehet szabályszerűen kiállítani, a valóságos állapotnak megfelelően. A szemle során dokumentálásra kerülnek a fontosabb épületszerkezetek és az épületgépészeti berendezések is.

Pályázatokhoz

Jelenleg is több pályázati lehetőség áll rendelkezésre lakossági energetikai fejlesztésekre. Ha állami támogatásban szeretne részesülni, mellékletként be kell adnia energetikai tanúsítványokat (az épület jelenlegi és tervezett állapotára vonatkozóan is). Vegye fel velünk a kapcsolatot és elküldjük Önnek szolgáltatási ismertetőnket.