Energetikai tanúsítvány hatvani ingatlanokra

LAKÁSOK
50 m² alatt
19 000 Ft
Hatvani energetikai tanúsítvány

Hatvanban érvényes árlistánk

Megrendelem a tanúsítványt
Társasházi lakás
0-50 m² között
19 000 Ft
51-90 m² között
20 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
22 000 Ft
91-120 m² között
24 000 Ft
121-160 m² között
26 000 Ft
számítások az energetikai tanúsítványhoz

Egy percben az energetikai tanúsítványról

A tanúsítvány lényegében az ingatlan energetikai osztályba sorolása. A szakvélemény tartalmazza az energiahatékonyságot vizsgáló mérnöki számításokat, és ezek kiinduló adatait. Ha ingatlan eladás vagy bérbeadás történik, jogszabály írja elő az elkészíttetés kötelezettségét. A tulajdonos tíz évig használhatja fel a dokumentumot a kiállítástól számítva, az érvényesség » feltételeiről itt olvashat. A szakvélemény kizárólag akkor tekinthető hitelesnek, ha rendelkezik egy úgynevezett HET sorszámmal.

Megrendelése fogadását követően a tanúsító telefonon egyeztet Önnel, két munkaórán belül.

A Önnel előzetesen leegyeztetett időpontban a mérnök felméri az épületet, amelyet bárki megmutathat, nem muszáj a tulajdonosnak.

A tanúsítvány általánosan 2-3 nap alatt készül el, amelyet a tanúsító eljuttat Önhöz.

Energetikai pályázathoz is szakértünk

Ha valamilyen állami energiahatékonysági támogatást szeretne igénybe venni, a pályázathoz mellékletként be kell adnia 2 darab energetikai tanúsítványt (az épület jelenlegi valamint a tervezett állapotára vonatkozóan). Pályázati ajánlatkérő űrlapunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot, és elküldjük Önnek aktuális ismertetőnket. Ha pályázathoz rendel tanúsítást, olyan szakértőt rendelünk ki a munkára, aki tájékozott az adott pályázat nyújtotta a lehetőségek és kötelezettségek tekintetében. Ha az adminisztrációs terhek alól teljes mértékben mentesülni szeretne, megbízható vállalkozót tudunk Önnek közvetíteni pályázatírásra » is.

Hatvanban dolgozó mérnökünk

x
Péter

Péter

Okl. gépészmérnök tanúsító
Hatvan és körzete

Hatvanban hetente 1-2 alkalommal tanúsítok, az Országos Tanúsító Központnál megadott árak tartalmazzák munkám minden elemét, így a kiszállást és a felmérést is.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás
x
Zoltán

Zoltán

Épületgépész mérnök, létesítményenergetikai szakmérnök
Kiemelten Gyöngyösön, Hatvanban

Alapvégzettségemet tekintve épületgépész mérnök vagyok, így az épületenergetikai számításokon túl végzek egyéb épületgépészeti tervezési munkákat, víz-csatorna, fűtés, gázellátás, szellőzés munkanemekben egyaránt. Pályázatokhoz műszaki tartalom meghatározása, számítással történő alátámasztása is tevékenységem része. Várom szíves megkeresésüket.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
2100
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
16-20
óráig
hétvégén egész nap
Bezárás