Energetikai tanúsítvány - Békés

HÁZAK
90 m² alatt
24 000 Ft
energetikai tanúsítvány Békésen

Békési ingatlanokra

Társasházi lakás
0-90 m² között
19 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
25 000 Ft
121-160 m² között
26 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt

Békési mérnökkel dolgozunk

x
Sándor

Sándor

Gépészmérnök, Energetikai tanúsító, Energetikai szakreferens, Informatikai projektellenőr, Műszaki ellenőr, FIDIC mérnök
Szolgáltatás Békéscsabán és Békés megyében

A Debreceni Műszaki Egyetemen végeztem, Gépészmérnök szakon. Az energetikai tanúsítás bevezetésének kezdetétől készítek tanúsítványokat, de mellette számos energetikai auditot végeztem, valamint műszaki ellenőrzésekben is aktív vagyok. A jelentős szakmai tapasztalat garancia a jó minőségű, korrekt munkavégzésre. A nagyobb hatékonyság érdekében teamben dolgozunk.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
7000
szakvélemény
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-19
óráig
rugalmasan
Bezárás
1

Rendelését pár perc alatt leadhatja online űrlapunkkal, mi két munkaórán belül visszaigazoljuk.

2 perc
2

Helyszíni felmérést végzünk, amihez Öntől csak a helyrajzi szám fog kelleni.

30 perc
3

A hiteles energiatanúsítványt egyeztetéssel átveheti személyesen a tanúsítótól, vagy postán is kézhez kaphatja.

2-3 munkanap

Hiteles energetikai tanúsítványt kap

ingatlan energetika

Szolgáltatásunk végterméke, az energetikai tanúsítvány, egy rendeletben meghatározott tartalommal készülő szakértői vélemény, amely az ingatlan energiahatékonyságát számszerűsíti. A mérnöki számítások alapján többféle energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok, a skálát itt tekintheti meg. A dokumentum rendelkezik egy ún. HET számmal, amely egy egyedi azonosító szám, és az ügyvédnek lesz rá szüksége. A szám alapján Ön is egyszerűen ellenőrizni tudja a tanúsító személyét és a szakvélemény hitelességét.

A tulajdonosnak az alábbi esetekben kell elkészíttetnie a tanúsítványt: bérbeadás, eladás, használatbavétel, pályázat. NEM kell  » ugyanakkor a tanúsítvány üdülőkre, 50 m²-nél kisebb különálló családi házakra, és néhány egyéb esetben, amelyekről a hivatkozott oldalon olvashat. Az Országos Tanúsító Központ szakemberei rendszeresen dolgoznak Békésen, bármilyen jellegű helyi ingatlan tanúsítását el tudják végezni.

Hitelesen

Garantáljuk, hogy a kiállított tanúsítvány hiteles, és minden hatóság, ügyvéd, hivatal el fogja fogadni. Az egyedi azonosító sorszám segítségével bárki ellenőrizheti » a minősítés hitelességét az OÉNY rendszerében.

Felméréssel

Az energetikai tanúsítványt mindig felmérés alapján készítjük, ennek díja be van építve az árakba. A szemle során mérnök vizsgálja meg az épület hőtermelő berendezéseit, az épületgépészeti rendszereket, és az épületszerkezeteket.

Tíz évig érvényesen

A kiállítástól számítva 10 évig marad érvényes az energiatanúsítvány - ha nem építik át az épületet. Az érvényességi időn belül Ön akár többször is használhatja, olvasson bővebben az érvényesség  » feltételeiről.

Energetikai pályázathoz is rendszeresen dolgozunk

A tanúsítványok készítését energetikai pályázatokhoz is rendszeresen végezzük. Ezekre a munkákra mindig egyedi ajánlatot adunk, mivel két tanúsítványra és egy szakértői nyilatkozatra is szüksége lesz a beadáshoz. Ha pályázathoz rendeli meg a szolgáltatást, Békés megyei partnerünk részletes helyszíni konzultációt nyújt Önnek, amely során segítséget kap a pályázat adta lehetőségek és kötelezettségek megismeréséhez.

Az Országos Tanúsító Központ garantálja, hogy