Energetikai tanúsítványok kiállítása Kisújszálláson

HÁZAK
90 m² alatt
33 400 Ft
Tanúsítás Kisújszálláson

Kisújszálláson érvényes tanúsítási díjunk

Ingatlan adásvételhez

A fizetendő bruttó végösszeget tüntettük fel.

Az ár minden díjtételt tartalmaz (kiszállás, felmérés, elkészítés).

Hiteles, HET számmal rendelkező energetikai tanúsítványt kap kézhez.

Társasházi lakás
0-90 m² között
32 400 Ft
Lakóház
0-90 m² között
33 400 Ft
91-120 m² között
35 400 Ft
121-160 m² között
37 400 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
1

Megrendeli online vagy telefonon

Elküldött megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között két órán belül garantáltan feldolgozzuk, és e-mailben visszaigazoljuk az Ön részére, az itt kapott végösszeg megerősítésével együtt.
2

A mérnök partnerünk keresi Önt

A munka elvégzésére az ingatlanhoz legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szakértővel egyeztetni tudják a helyszíni felmérés időpontját, és felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Elkészülés - néhány munkanap

Az energetikai tanúsítvány elkészülését követően a mérnök elküldi e-mailen és természetesen postázza is az Ön belföldi címére a szakvéleményt.

Aki személyesen tanúsít Önnél

x
Péter

Péter

Okleveles gépészmérnök, tanúsító, MMK tag
Működési terület: Törökszentmiklós - Szolnok

Törökszentmiklóson rendszeresen tanúsítok, ha ingatlanja itt található, küldje el megrendelését a weboldalon, és felveszem Önnel a kapcsolatot a szemle ügyében.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Hasznos összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, mely jogszabályban  » meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az építmény energiahatékonyságát, és javaslatokat tegyen az észszerű energetikai korszerűsítésekről.

A tanúsítvány az elkészítés dátumától számítva 5 évig érvényes, amennyiben nem alakítják át az ingatlant ezen időszak alatt.

Minden hitelesített szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) számmal - mely szám alapján az Országos rendszerből lekereshető.

Jelenleg (2024) 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva tekintheti meg részletes ismertetőinket. Érdekes tudnivaló lehet, hogy 2023-ig enyhébb szigorúságú volt a minősítési skála (AA++ és JJ között), de a régi energetikai besorolások ma már nincsenek használatban.

A+++ A++ A+ A B C D E F G H I

Kisújszálláson és közelében, bármilyen ingatlanra