Energetikai tanúsítványok kiállítása Kisújszálláson

HÁZAK
160 m² alatt
34 700 Ft
Tanúsítás Kisújszálláson

Kisújszálláson érvényes tanúsítási díjunk

Lakások, házak
0-90 m² között
34 700 Ft
91-120 m² között
36 700 Ft
121-160 m² között
39 700 Ft
1

Megrendeli online vagy telefonon

Elküldött megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között két órán belül garantáltan feldolgozzuk, és e-mailben visszaigazoljuk az Ön részére, az itt kapott végösszeg megerősítésével együtt.
2

A mérnök partnerünk keresi Önt

A munka elvégzésére az ingatlanhoz legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. A szakértővel egyeztetni tudják a helyszíni felmérés időpontját, és felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Elkészülés - néhány munkanap

Az energiatanúsítvány elkészülését követően a mérnök elküldi e-mailen és természetesen postázza is az Ön belföldi címére a szakvéleményt.
Megrendelem a tanúsítványt

Aki személyesen tanúsít Önnél

x
András

András

Okleveles építészmérnök, Magyar Mérnöki Kamara
Energetikai tanúsítványok kiállítása
Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
440
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
munkanap
Felmérés
9-19
óráig
munkanapokon
Bezárás

Hasznos összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, mely jogszabályban  » meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az építmény energiahatékonyságát, és javaslatokat tegyen az észszerű energetikai korszerűsítésekről.

A tanúsítvány az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes, amennyiben nem alakítják át az ingatlant ezen időszak alatt.

Minden hitelesített szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) számmal - mely szám alapján az Országos rendszerből lekereshető.

Jelenleg (2023) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva tekintheti meg részletes ismertetőinket. Érdekes tudnivaló, hogy 2016 előtt csak tíz-osztályzatú volt az energetikai skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban. A 2016 január előtt készült tanúsítványokat egy pótlap segítségével ingyenesen át lehet soroltatni az Országos Építésügyi Nyilvántartás honlapján.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Kisújszálláson és közelében, bármilyen ingatlanra