Hiteles energetikai tanúsítványok kiállítása Nagykállón

HÁZAK
90 m² alatt
25 000 Ft
Tanúsítás Nagykállón

Nagykállón érvényes tanúsítási díjak

Adásvételhez és bérbeadáshoz

Fizetendő bruttó végösszegek.

A helyi áraink minden díjtételt (kiszállás, felmérés, elkészítés) tartalmaznak.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, amely HET számmal rendelkezik.

Társasházi lakás
0-50 m² között
21 000 Ft
51-90 m² között
21 500 Ft
Családi ház
0-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
161-200 m² között
33 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
1

Megrendelését fogadjuk

Megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között 2 órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

Mérnök partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudják a helyszíni szemle időpontját, és egyéb, felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül az energetikai tanúsítvány

Pár munkanapos átfutással készül el az energetikai tanúsítvány, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek az , vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető tőle.

Aki dolgozni fog Önnél

x
Zsolt

Zsolt

Épületgépész mérnök, 1997 KLTE-MFK
Tanúsítás Nyíregyházán és közelében

1997-ben végeztem a KLTE-MFK gépészmérnöki karán mint épületgépész, azóta épületgépészeti és energetikai területen dolgoztam javarészt távfűtési területen, majd a közigazgatásban is. Jelenleg épület üzemeltetéssel és fenntartással foglalkozom, másodállásban 2010 óta készítem épületek energetikai tanúsítványát.

¤Székhelyem: Nyíregyháza.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
600
minősítés
Elkészítési idő
2-3
napos átfutással
Felmérés
16 óra után,
hétvégén egész nap
Bezárás

Hasznos összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, mely jogszabályban  » meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. Elsődleges célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen az észszerű korszerűsítésekről.

A szakvélemény az elkészítés dátumától számítva 5 évig érvényes, amennyiben nem alakítják át az épületet ezen időszak alatt.

Minden hitelesített szakvéleménynek rendelkeznie kell egy ún. HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) kóddal - amely szám alapján az Országos Építésügyi Nyilvántartásból lekereshető.

Jelenleg (2023) 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva tekintheti meg részletes ismertetőinket. Érdekes tudnivaló, hogy 2023-ig enyhébb szigorúságú volt a minősítési skála (AA++ és JJ között), de a régi energetikai besorolások ma már nincsenek használatban.

A+++ A++ A+ A B C D E F G H I

Bármilyen típusú ingatlanra Nagykállón és környékén