Hiteles energetikai tanúsítványok kiállítása Nagykállón

HÁZAK
90 m² alatt
27 300 Ft
Tanúsítás Nagykállón

Nagykállón érvényes tanúsítási díjak (az ingatlan alapterülete és jellege alapján)

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 21 300 Ft 22 300 Ft - -
Családi házak 27 300 Ft 27 300 Ft 29 300 Ft 31 300 Ft
1

online megrendeli

Megrendelését munkanapokon 8 és 19 óra között 2 órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

Mérnök partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudják a helyszíni szemle időpontját, és egyéb, felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül az energiatanúsítvány

A szakvélemény pár munkanapos átfutással készül el, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek a tanúsítványt, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető.
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Aki személyesen dolgozni fog Önnél

x
Zsolt

Zsolt

Épületgépész mérnök, 1997 KLTE-MFK
Tanúsítás Nyíregyházán és közelében

1997-ben végeztem a KLTE-MFK gépészmérnöki karán mint épületgépész, azóta épületgépészeti és energetikai területen dolgoztam javarészt távfűtési területen, majd a közigazgatásban is. Jelenleg épület üzemeltetéssel és fenntartással foglalkozom, másodállásban 2010 óta készítem épületek energetikai tanúsítványát.

¤Székhelyem: Nyíregyháza.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
600
minősítés
Elkészítési idő
2-3
napos átfutással
Felmérés
16 óra után,
hétvégén egész nap
Bezárás

Hasznos összefoglaló az energiatanúsítványról

Az energiatanúsítvány egy szakvélemény, mely jogszabályban  » meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen az észszerű korszerűsítésekről.

A szakvélemény az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes, amennyiben nem alakítják át az épületet ezen időszak alatt.

Minden hitelesített szakvéleménynek rendelkeznie kell egy ún. HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) kóddal - amely szám alapján az Országos Építésügyi Nyilvántartásból lekereshető.

Jelenleg (2022) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva tekintheti meg részletes ismertetőinket. Érdekes tudnivaló, hogy 2015 december végéig csak tíz-osztályzatú volt az energetikai skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban. A 2016 január előtt készült tanúsítványokat egy pótlap segítségével ingyenesen át lehet soroltatni az Országos Építésügyi Nyilvántartás honlapján.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Bármilyen típusú ingatlanra Nagykállón és környékén