Hiteles energetikai tanúsítványok kiállítása Nagykállón

HÁZAK
90 m² alatt
25 000 Ft
Tanúsítás Nagykállón

Nagykállón érvényes tanúsítási díjak

Adásvételhez és bérbeadáshoz

Fizetendő bruttó végösszegek.

A helyi áraink minden díjtételt (kiszállás, felmérés, elkészítés) tartalmaznak.

Hiteles energetikai tanúsítványt kap, amely HET számmal rendelkezik.

Társasházi lakás
0-50 m² között
21 000 Ft
51-90 m² között
21 500 Ft
Családi ház
0-90 m² között
25 000 Ft
91-120 m² között
28 000 Ft
121-160 m² között
30 000 Ft
161-200 m² között
33 000 Ft
Megrendelem a tanúsítványt
1

Megrendelését fogadjuk

Megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között 2 órán belül garantáltan rögzítjük, e-mailben visszaigazoljuk, a vállalt végösszeg megerősítésével együtt.
2

Mérnök partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudják a helyszíni szemle időpontját, és egyéb, felmerülő kérdéseire is válaszol.
3

Elkészül az energetikai tanúsítvány

Pár munkanapos átfutással készül el az energetikai tanúsítvány, amit követően a készítő mérnök postázza Önnek az , vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető tőle.

Aki dolgozni fog Önnél

x
Zsolt

Zsolt

Épületgépész mérnök, 1997 KLTE-MFK
Tanúsítás Nyíregyházán és közelében

1997-ben végeztem a KLTE-MFK gépészmérnöki karán mint épületgépész, azóta épületgépészeti és energetikai területen dolgoztam javarészt távfűtési területen, majd a közigazgatásban is. Jelenleg épület üzemeltetéssel és fenntartással foglalkozom, másodállásban 2010 óta készítem épületek energetikai tanúsítványát.

¤Székhelyem: Nyíregyháza.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
600
minősítés
Elkészítési idő
2-3
napos átfutással
Felmérés
16 óra után,
hétvégén egész nap
Bezárás

Hasznos összefoglaló az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, mely jogszabályban  » meghatározott módon dokumentálja az épület energiafogyasztási adottságait. Elsődleges célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen az észszerű korszerűsítésekről.

A szakvélemény az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes, amennyiben nem alakítják át az épületet ezen időszak alatt.

Minden hitelesített szakvéleménynek rendelkeznie kell egy ún. HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) kóddal - amely szám alapján az Országos Építésügyi Nyilvántartásból lekereshető.

Jelenleg (2023) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, az alábbi táblázatban, az egyes kategóriákra kattintva tekintheti meg részletes ismertetőinket. Érdekes tudnivaló, hogy 2015 december végéig csak tíz-osztályzatú volt az energetikai skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban. A 2016 január előtt készült tanúsítványokat egy pótlap segítségével ingyenesen át lehet soroltatni az Országos Építésügyi Nyilvántartás honlapján.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Bármilyen típusú ingatlanra Nagykállón és környékén