Energetikai tanúsítvány rendelhető Tiszaföldváron

HÁZAK
90 m² alatt
28 000 Ft
Tanúsítás Tiszaföldváron

Tiszaföldvári energetikai tanúsítvány árak

Szolgáltatásunk adásvételhez

Fizetendő végösszegek.

Minden díjtételt tartalmaznak (kiszállás, felmérés, elkészítés, hitelesítés, stb.).

Társasházi lakás
0-50 m² között
26 000 Ft
51-90 m² között
26 500 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
28 000 Ft
91-120 m² között
31 000 Ft
121-160 m² között
34 000 Ft
Megrendelem
1

Megrendeli online

Leadott megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között 2 órán belül garantáltan feldolgozzuk, e-mailben visszaigazoljuk, az itt kapott végösszeg megerősítésével együtt.
2

A helyi mérnök partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon keresi Önt a megadott telefonszámán, hogy egyeztetni tudják a szemle időpontját, és a felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Elkészülés - pár munkanap

Az energetikai tanúsítvány elkészülését követően a szakértő postázza Önnek a szakvéleményt, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető.

Aki dolgozni fog Önnek

x
Péter

Péter

Okleveles gépészmérnök
Működési terület: Szolnok és térsége

Szolnokon és a környező településeken (Abony, Újszász, Zagyvarékas, Tószeg, Tiszavárkony, Rákóczifalva, Kengyel, Tiszatenyő, Szajol, Besenyszög) található ingatlanok energiatanúsítványának elkészítését vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Röviden összefoglaltuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely a jogszabály által meghatározott módon dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. Az energiatanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről, fejlesztésekről.

Minden hiteles szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET számmal » amely kód alapján az Országos Nyilvántartásban ellenőrizhető.

Az energetikai tanúsítvány az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes, amennyiben ezen időszak alatt nem korszerűsítik az ingatlant.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, mely az összes tagállamban kötelező. Az energetikai korszerűsítésekhez, a megújuló energiaforrások használatához támogatásokkal járul hozzá.

Jelenleg (2023) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákra kattintva elérheti részletes ismertetőinket. Hasznos tudnivaló, hogy 2016 előtt tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Tiszaföldváron és közelében