Energetikai tanúsítvány rendelhető Tiszaföldváron

HÁZAK
90 m² alatt
33 400 Ft
Tanúsítás Tiszaföldváron

Tiszaföldvári energetikai tanúsítvány árak

Szolgáltatásunk adásvételhez

Fizetendő végösszegek.

Minden díjtételt tartalmaznak (kiszállás, felmérés, elkészítés, hitelesítés, stb.).

Társasházi lakás
0-50 m² között
30 400 Ft
51-90 m² között
30 400 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
33 400 Ft
91-120 m² között
35 400 Ft
121-160 m² között
37 400 Ft
Megrendelem
1

Megrendeli online

Leadott megrendelését munkanapokon 8 és 18 óra között 2 órán belül garantáltan feldolgozzuk, e-mailben visszaigazoljuk, az itt kapott végösszeg megerősítésével együtt.
2

A helyi mérnök partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon keresi Önt a megadott telefonszámán, hogy egyeztetni tudják a szemle időpontját, és a felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Elkészülés - pár munkanap

Az energetikai tanúsítvány elkészülését követően a szakértő postázza Önnek a szakvéleményt, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető.

Aki dolgozni fog Önnek

x
Péter

Péter

Okleveles gépészmérnök
Működési terület: Szolnok és térsége

Szolnokon és a környező településeken (Abony, Újszász, Zagyvarékas, Tószeg, Tiszavárkony, Rákóczifalva, Kengyel, Tiszatenyő, Szajol, Besenyszög) található ingatlanok energiatanúsítványának elkészítését vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Röviden összefoglaltuk a legfontosabbakat az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely a jogszabály által meghatározott módon dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. Az energiatanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről, fejlesztésekről.

Minden hiteles szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET számmal » amely kód alapján az Országos Nyilvántartásban ellenőrizhető.

Az energetikai tanúsítvány az elkészítés dátumától számítva 5 évig érvényes, amennyiben ezen időszak alatt nem korszerűsítik az ingatlant.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, mely az összes tagállamban kötelező. Az energetikai korszerűsítésekhez, a megújuló energiaforrások használatához támogatásokkal járul hozzá.

Jelenleg (2024) 12-féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákra kattintva elérheti részletes ismertetőinket.

A+++ A++ A+ A B C D E F G H I

Tiszaföldváron és közelében