Energetikai tanúsítvány rendelhető Tiszaföldváron

HÁZAK
90 m² alatt
29 400 Ft
Tanúsítás Tiszaföldváron

Tiszaföldváron érvényes tanúsítási díjak, az ingatlan alapterülete és jellege alapján

0-50 m² 51-90 m² 91-120 m² 121-160 m²
Társasházi lakások 26 400 Ft 27 400 Ft - -
Családi házak 28 400 Ft 29 400 Ft 31 400 Ft 34 400 Ft
1

Megrendeli online

Leadott megrendelését munkanapokon 8 és 19 óra között 2 órán belül garantáltan feldolgozzuk, e-mailben visszaigazoljuk, az itt kapott végösszeg megerősítésével együtt.
2

A helyi mérnök partnerünk hívja Önt

Az ingatlanjához legközelebbi tanúsítót rendeljük ki, aki telefonon keresi Önt a megadott telefonszámán, hogy egyeztetni tudják a szemle időpontját, és a felmerülő kérdéseit is megválaszolja.
3

Elkészülés - pár munkanap

Az energetikai tanúsítvány elkészülését követően a szakértő postázza Önnek a szakvéleményt, vagy egyeztetéssel személyesen is átvehető.
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Aki dolgozni fog Önnek

x
Péter

Péter

Okleveles gépészmérnök
Működési terület: Szolnok és térsége

Szolnokon és a környező településeken (Abony, Újszász, Zagyvarékas, Tószeg, Tiszavárkony, Rákóczifalva, Kengyel, Tiszatenyő, Szajol, Besenyszög) található ingatlanok energiatanúsítványának elkészítését vállalom.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
4000
minősítés
Elkészítési idő
1
munkanap
Felmérés
8-16
óráig
munkanapokon
Bezárás

Röviden összefoglaltuk a legfontosabbakat az energiatanúsítványról

Az energiatanúsítvány egy szakvélemény, amely a jogszabály által meghatározott módon dokumentálja az ingatlan energiafogyasztási adottságait. A tanúsítvány célja, hogy közérthető formában érzékeltesse az épület energiahatékonyságát, és javaslatot tegyen a lehetséges korszerűsítésekről, fejlesztésekről.

Minden hiteles szakvéleménynek rendelkeznie kell egy HET számmal » amely kód alapján az Országos Nyilvántartásban ellenőrizhető.

Az energiatanúsítvány az elkészítés dátumától számítva 10 évig érvényes, amennyiben ezen időszak alatt nem korszerűsítik az ingatlant.

Az Európai Unió Környezetvédelmi Direktívájának része a tanúsítási rendszer, mely az összes tagállamban kötelező. Az energetikai korszerűsítésekhez, a megújuló energiaforrások használatához támogatásokkal járul hozzá.

Jelenleg (2022) 12 féle energiaosztályba sorolhatók az ingatlanok, ezeket az alábbi táblázatban tekintheti meg. Az egyes kategóriákra kattintva elérheti részletes ismertetőinket. Hasznos tudnivaló, hogy 2016 előtt tízosztályzatú volt a minősítési skála (A+ és I között), ez ma már nincs használatban.

AA++ AA+ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ

Tiszaföldvár és közelében