Energetikai tanúsítvány szolgáltatás - Csömör

Energetika készítés Csömörön
AMIT KÍNÁLUNK
  • hiteles szakvélemény
  • akár 20 000 Ft-tól
  • rövid átfutással, közvetlenül a helyi mérnöktől

Csömöri díjtáblázatunk

Társasházi lakás
0-50 m² között
20 000 Ft
51-90 m² között
20 000 Ft
Családi ház, sorház
0-90 m² között
24 000 Ft
91-120 m² között
25 000 Ft
121-160 m² között
27 000 Ft
Megrendelem

Csömörön is praktizáló mérnök partnerünk

x
Gergely

Gergely

Biztonságtechnikai mérnök, KVK
Terület: Kistarcsa-Nagytarcsa-Csömör

Bármilyen ingatlan energetikai tanúsítványát rövid átfutással elkészítem.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
1300
tanúsítás
Elkészítési idő
1-3
nap
Felmérés
8-18
óráig munkanapokon
Bezárás
1

Megrendelés

Megrendelését munkaidőben két órán belül e-mailben visszaigazoljuk, majd a kirendelt mérnök telefonál Önnek, hogy időpontot egyeztessenek a felméréshez.

2 óra
2

Szemle

A helyszíni műszaki felmérés körülbelül harminc percet vesz igénybe. Tervrajzokra nincs szükség hozzá, de az ingatlanba mindenképp be kell jutnunk.

30 perc
3

Elkészítés

Az energiatanúsítvány általános elkészítési ideje két munkanap, a pontos határidőt és a dokumentum átvételének módját a mérnökkel tudják egyeztetni.

2 munkanap

Rövid összefoglaló a tanúsítványról

Az energiatanúsítvány egy szakvélemény, az ingatlan energiahatékonyságának dokumentálására. A hitelesített energetikai tanúsítvány minden esetben rendelkezik az úgy nevezett HET (Hiteles Energetikai Tanúsítvány) sorszámmal, amely a szakvélemény legelső oldalán található.

Az elkészített számítások alapján 12-féle energiaosztályba sorolhatóak az ingatlanok, amelyeket a mellékelt táblázatban tekinthet meg. Az egyes kategóriákhoz részletes ismertetőnk is van, kattintson a táblázatban arra az energiaosztályra, amely részletesebben érdekli!

A 176/2008 kormányrendelet » alapján nem kell tanúsítást végezni üdülők, 50 nm-nél kisebb, különálló lakóházak, és egyéb kivételek esetén, melyekről részletesebben a hivatkozott oldalon tájékozódhat. Hogy az Ön ingatlanja is a kivételezett esetek közé tartozik-e, ügyintézőnkkel folytatott egyeztetésnél tisztázható.

Az Országos Tanúsító Központ szakértői rendszeresen dolgoznak Csömörön, lakóingatlanok mellett kereskedelmi-, ipari ingatlanok tanúsítását is végzik.

Országos hálózatunk