Energetikai tanúsítvány - Bácsalmáson és körzetében

Helyszíni szemlével, hitelesen, pár munkanap alatt.

CSALÁDI HÁZ
22 000
FORINTTÓL
1
Időpont egyeztetés a helyi tanúsítóval
2
Félórás helyszíni felmérés
3
A tanúsítvány hitelesítése és átadása

Tanúsítás árak Bácsalmáson

Lakóingatlanok
0-90 m² 22 000 Ft
91-120 m² 23 000 Ft
121-160 m² 24 000 Ft
161-200 m² 26 000 Ft
Ajánlatkérő- és megrendelőlap
Kérjük adja meg az alábbi adatokat!

Helyi mérnök partnerünk:

x
József

József

Okleveles településmérnök - PMMF
Tanúsítás Jánoshalma-Mélykút-Bácsalmás térségében

Főtevékenységem az energetikai tanúsítás, ami mellett kisebb települések településrendezési, főépítészi feladatait látom el. A munkák szakszerű elvégzése mellett kiemelt figyelmet fordítok ügyfeleim egyedi igényeire, szaktudásommal megpróbálom a lehető legteljesebb segítséget nyújtani.

¤Mélykúti lakos vagyok.

Ellenőrzött tanúsító
Tapasztalat
450
tanúsítvány
Elkészítési idő
1-2
nap
Felmérés
8-20
óráig
akár szombaton is
Bezárás

Rövid összefoglalás az energetikai tanúsítványról

ingatlan energetika

Az Európai Unió kiemelt figyelmet fordít a lakások, intézmények energiahatékonyságára, és ezért kötelezővé tette az energetikai tanúsítvány bevezetését minden tagország számára. Annak érdekében, hogy az energiafogyasztás és a környezetszennyezés csökkenjen, magasabb energiahatékonysági előírásokat kell teljesíteniük mind a lakásoknak, mind a közintézményeknek. A tanúsítás célja, hogy tényeken alapuló információkkal járuljon hozzá az energiahatékonyság fejlesztéséhez, az energiatudatosság növeléséhez. A rendelet által meghatározott számítások szerint 12 féle energetikai osztályba sorolhatók az ingatlanok AA++ (leghatékonyabb) és JJ (legrosszabb) között. Jó tudni, hogy 2024-től már csak közel nulla energiafogyasztású épületek építhetőek Magyarországon, amelyet tanúsítvánnyal kell igazolni a használatbavételkor.

Az Országos Tanúsító Központ mérnöke rendszeresen tanúsít Bácsalmáson, bármilyen jellegű és funkciójú helyi ingatlan tanúsítványát el tudja készíteni.

A tulajdonos feladata elvégeztetni az energetikai tanúsítást eladás, bérbeadás, használatbavétel esetén. Ugyanakkor vannak bizonyos kivételes esetek, amikor nem kell energiatanúsítványt készíttetni.

Ekkor nem kötelező energiatanúsítványt készíttetni: