Pályázatírói szolgáltatás

Energiahatékonysági korszerűsítési pályázatokhoz

Sikerdíjas és fix díjas alapon vállaljuk energetikai pályázati anyagok összeállítását.

Ha állami vagy uniós finanszírozású pályázati program keretében szeretne támogatásban részesülni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és átvállaljuk a pályázati dokumentáció elkészítésének összes terhét.

Pályázattól függően sikerdíjas vagy fix díjas elkészítés

A pályázatírói szolgáltatást az adott konstrukciótól és az Ön igényeitől függően sikerdíjas, illetve fix díjas alapon is tudjuk vállalni. Sikerdíj esetén csak akkor kell fizetnie a szolgáltatásért, ha a pályázat elkészült, be lett nyújtva, és Ön meg is nyerte a támogatást. A pályázatírás pontos ára a konkrét pályázattól függ, jelezze nekünk igényeit az alábbi űrlapon, és mi négy munkaórán belül árajánlatot küldünk Önnek e-mailben. A megbízásokat az ország egész területén vállaljuk.

Árajánlat pályázatírásra

A pályázatírás szolgáltatás ezeket tartalmazza:

A munka menete

1

Előzetes egyeztetés

E-mailben ajánlatot küldünk Önnek, és válaszolunk kérdéseire. Pozitív visszajelzése esetén pályázati szakértőnk megbízási szerződést köt Önnel (vagy cégével).

1 munkanap
2

Pályázatírás, benyújtás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyeztetjük Önnel, ha minden információt megkaptunk a munkához, elkészítjük a pályázatot, és határidőre benyújtjuk azt.

4-6 munkanap
3

Követés, lezárás

A pályázat megvalósítása (kivitelezés) során kapcsolatban maradunk Önnel, kérdéseire válaszolunk, majd a projekt zárása utáni adminisztrációt is intézzük.

1 munkanap

Díjmentes szakértői konzultációt kérhet

Ha bizonytalannak érzi magát a döntéssel kapcsolatban, vagy szeretne többet megtudni egy adott pályázatról, díjmentes telefonos konzultációt kérhet. Ha e-mailben elküldi erre vonatkozó igényét, a pályázatíró szakértő egy munkanapon belül felhívja Önt, és minden kérdésére részletesen válaszol. Ha a pályázathoz szükséges energetikai tanúsítványok » tartalmával kapcsolatban érdeklődik, ajánljuk figyelmébe hivatkozott ismertetőnket. A tanúsítás és a pályázatírás egymástól teljesen független szolgáltatások, külön-külön is megrendelhetők.

Jelenleg futó programok (2023), amelyekhez végzünk pályázatírást

Korábbi energetikai korszerűsítési programok, amelyekre sikeresen írtunk pályázatokat

Egyeztessen közvetlenül a pályázatíró szakértővel!

x
Pályázatíró szakértő

Barbara

Pályázatíró szakértő
OMP, GINOP, VEKOP pályázatok menedzsmentje

Évek óta foglalkozom pályázati anyagok elkészítésével, legyen szó Otthon Melege Programról vagy bármilyen más támogatásról, biztosan tudok Önnek segíteni. Vegye fel velem a kapcsolatot az Országos Tanúsító Központon keresztül, és tartunk egy díjmentes telefonos konzultációt!

Ellenőrzött partner
Tapasztalat

Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18h
munkanapokon
Bezárás
Lépjünk kapcsolatba