Energetikai Tudástár
Otthon Melege Program: Konvektorcsere 2017

Otthon Melege Program: Konvektorcsere 2017

Írta: Gali András

Vissza nem térítendő támogatást biztosít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium gázkonvektorok cseréjére, illetve az ehhez kapcsolódó járulékos költségek finanszírozására. A beruházás költségeinek 80 %-ára igényelhető a támogatás, felső határa 500.000 Ft.

Hogyan induljunk?

Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a pályázaton történő részvétellel kapcsolatban. Az első és legfontosabb teendőnk, hogy alaposan átolvassuk a pályázati kiírást és az útmutatót. Számos olyan részlet derül ki belőle, amelyet itt nem soroltunk fel, és a részvételünket megakadályozhatja, vagy az elképzelt formában nem teszi lehetővé.

A pályázat hivatalos weboldala »

A beadás elektronikus úton történhet (ügyfélkapus regisztráció szükséges hozzá), és 2017. szeptember 21-én 08:00-tól lehetséges. Mindenkinek javasoljuk, hogy amint megnyílik a beadási kapu, azonnal küldje be a pályázatát.

Az elnyerhető pénzösszegek

Az elérhető támogatás a teljes beruházási költség alapján:

Ki pályázhat?

Milyen felújításra jár támogatás?

Nem jár támogatás

A pályázat költségei

A támogatás utófinanszírozott, tehát a folyósításra a beruházás befejezését, és a kifizetett számlák elfogadását követően kerül sor, a kedvezményezett bankszámlájára történő utalással.

A résztvevőket pályázati díj nem terheli, de a beruházás során felmerülő minden költséget saját erőből kell finanszírozni.

Energetikai tanúsítvány ehhez a pályázathoz nem szükséges.

Javasoljuk pályázatíró bevonását

Ha nincs tapasztalata a pályázati dokumentáció összeállításában, azt javasoljuk, hogy vonjon be pályázatíró szakértőt, aki elvégez Ön helyett minden adminisztratív teendőt a pályázattal kapcsolatban. Ennek költségei 30-200 ezer Forint körül mozognak, vállalkozótól függően.

Keressen fel minket, ha kérdése van!

További népszerű cikkek a Tudástárban

A hasznos alapterület
Garázsra kell energetikai tanúsítvány?